0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şifresiz eski mallar var onlar tükensin diye bekliyorlar istanbulun göbeginde bulamadım yok şifreli paket
şifreyı bulamadım arkadaşlar ? kapakların ıcınde altında hıcbıryer yok yardımcı olurmsunuz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsiteden katıldım ancak katılım sonrası "başarıyla katıldınız" veya benzeri bir yazı göremedim. çok çabuk olarak bir ekran çıkıp kapandı. sizin de öyle mi oldu. ??TEKRAR aynı şifreyi girmeyi deneyin kullanılmış diyorsa katılmışsınızdır.denedim. "yanlış bir şifre gönderdiniz" yazıyor. sanırım "kullanılmış" demek istiyor. neyse artık, katıldım diye varsayacağım..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsiteden katıldım ancak katılım sonrası "başarıyla katıldınız" veya benzeri bir yazı göremedim. çok çabuk olarak bir ekran çıkıp kapandı. sizin de öyle mi oldu. ??TEKRAR aynı şifreyi girmeyi deneyin kullanılmış diyorsa katılmışsınızdır.
siteden katıldım ancak katılım sonrası "başarıyla katıldınız" veya benzeri bir yazı göremedim. çok çabuk olarak bir ekran çıkıp kapandı. sizin de öyle mi oldu. ??