-
Gönderen:
piacio
25 Tem, 2016 20:11
-
Hepsi kendi adıma 14 katılım yaptım. Çünkü kızım günde 3-4 süt içiyor. Her katılımda 1çekiliş Hakkı kazandınız yazısı çıktı. Katılım sayısı gerçekten çok az. Toplam 60 hediye var. Ve ben asilleri bıraktım, yedeklerde bile yokum. Bu işte bir gariplik yokmu? Kesin çıkmalıydı demiyorum, çıkmayabilirde sonuçta. Droneyi de çok önemsemiyorum. Ama toplam katılım sayısı doğruysa, bu tabloda çıkması gerekmezmiydi? Bazı Ajanslar son dönemde çok hata yapıyor. Kendilerini düzeltmeleri lazım.
-
Gönderen:
baypipo2002
25 Tem, 2016 21:03
-
başka telefonları varmı acaba telefonu açan yok tam bir dandik ajans
-
Gönderen:
baypipo2002
25 Tem, 2016 21:17
-
bir de bu var yarında burayı arayalım
A F F İletişim Reklamcılık Yayıncılık Bilgi Teknolojileri ve Araştırma Hizmetl.Ltd. Şti. A F Adres: Ahievren Cad. Atacenter İş Merkezi No:1 Kat.1 Maslak / İstanbul Türkiye A F Telefon: 2122385501 A F Fax: 2122385518
-
Gönderen:
drbengu
25 Tem, 2016 22:39
-
aynı lipton gibi olmuş bu da

mpi şikayet yazın
-
Gönderen:
ysener
25 Tem, 2016 23:26
-
Hepsi kendi adıma 14 katılım yaptım. Çünkü kızım günde 3-4 süt içiyor. Her katılımda 1çekiliş Hakkı kazandınız yazısı çıktı. Katılım sayısı gerçekten çok az. Toplam 60 hediye var. Ve ben asilleri bıraktım, yedeklerde bile yokum. Bu işte bir gariplik yokmu? Kesin çıkmalıydı demiyorum, çıkmayabilirde sonuçta. Droneyi de çok önemsemiyorum. Ama toplam katılım sayısı doğruysa, bu tabloda çıkması gerekmezmiydi? Bazı Ajanslar son dönemde çok hata yapıyor. Kendilerini düzeltmeleri lazım.
Katılım koşullarında üyelik bilgileri eksik olanların çekilişe katılmayacağına dair bir bilgi vardı. Belki bu nedenle katılmamış olabilirsiniz.
-
Gönderen:
eyefive
26 Tem, 2016 00:57
-
ben bunu unuttum heralde katılmayı.
-
Gönderen:
sakaryazede
27 Tem, 2016 13:12
-
Arkadaşlar kido farklı site açmış sanırım eski siteden üyelik bilgilerini çekmiş. Zira Bilgilerimle yeni üyelik açamamıştım. İletişim bilgilerim benim boş geldi, mail attım. Dönüş yapan olmadı, kendi başımın çaresine bakıp zorlaya zorlaya iletişim bilgilerimi güncelledim.
-
Gönderen:
piacio
27 Tem, 2016 18:51
-
Bana niye çıkmadığı şimdi anlaşıldı. Bu konuda uyarı koymaları lazımdı aslında. sağlık olsun diyelim.
-
Gönderen:
digi
29 Tem, 2016 11:25
-
Bu çekilişte de sıkıntı var. Yetkilinin söylediğine göre çoğu kişi adres bilgileri eksik olduğu için çekilişe dahil edilmemiş.
Ben yüksek sayıda katılım yaptım. ailemde bir çok kişi de katıldı ama sadece bir tane çıktı. Çıkan hesap eski yıllarda açılmış bir hesap. Yeni hesapları açarken adres bilgilerini tam girdik ama muhtemelen sistemlerinde sorun var ve adresleri gözükmediği için çekilişe dahil edilmediler.
Millipiyangoya başvuracağız. benzer şüphesi olanlar katıldıkları şifreleri belirterek milli piyangoya başvursun bence...
-
Gönderen:
kalekale
29 Tem, 2016 12:00
-
Bende çekilişe katılmadan önce adres bilgilerimi güncellemiştim ibraname eski ev adresime gitmiş aradım firmayı bizde bu adresiniz görünüyor dedi ve yeni açılan hesaplardan kazanan hiç kimse yok bu çekiliş şikayet edilmeli