Gönderen Konu: mervemakeupp-çeşitli kozmetik ürünleri (10.8.2016)  (Okunma sayısı 604 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı davidof

• Usta Kampanyacı
Herkese merhaba! 🙋🏻
İlk çekilişimi yapmanın heyecanını yaşıyorum şu an.😄
+500 olduk ve bunun şerefine instablog ailesi olarak severek kullanılan ve en çok merak edilen ürünlerden oluşan bir set hazırlamak istedim umarım beğenirsiniz. Bundan sonra da sık sık böyle çekilişler yapıcam bu sadece başlangıç.😎😋
Lafı çok uzatmadan çekilişime katılım şartlarına geçeyim en iyisi. 🤓
...........……………………………………
Çekilişime katılmak için;
1. Beni takip etmelisiniz.
2. Bu fotoğrafı #mervemakeuppcekilis #cekilis #cekilisvar etiketleriyle hesabınızda paylaşmalı ve beni etiketlemelisiniz.(Mutlaka beni etiketleyin.) 3. Bu postumun altına yorum olarak 2 arkadaşınızı etiketlemelisiniz.
4. Sadece yurtiçi hesapları çekilişe dahil edebiliyorum maalesef.😕
5. Çekiliş bittikten sonra takibi bırakanlar tarafımca engellenecektir. Amacım takipçi arttırmak değildir. Sadece beni gerçekten severek takip edenler bu hediyelere sahip olsun ve de yorumlarımdan memnun olanlar takip etsin istiyorum.Bu yüzden sırf çekilişe katılmak için takip etmeyin. Haksızlık olur bu.
6. Çekiliş hesapları dahil değildir. Lütfen bilerek katılmayın.
7. Kargo bana aittir.
8. Çekilişe son katılım tarihi 10 Ağustos saat 23:59'dur.
9. Çekiliş bittikten sonra en kısa süre içinde açıklamaya çalışıcam.
10. Hepinizi seviyorum. Kendinize çok iyi bakın. 💖😘😊 👇🏼 Çekiliş setinde yer alan ürünler 👇🏼
- Himalaya Nem Maskesi - Maybelline Color Tattoo On And On Bronze Krem Far - Essence Kontür Paleti
- Essence I Love Extreme Maskara
- Batiste Kuru Şampuan(seyahat boyu)
- Golden Rose Matte Lipstick Crayon (11)
- Flormar Dudak Kalemi (201)
- Missha Perfect Cover BB Cream(Tester) (23-27-31 numara)
- Bioderma Sebium Pore Refiner Nemlendirici ve Sebium Temizleme Jeli (Tester)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı "Özdemir Asaf"