Gönderen Konu: Metro Toptancı Market - Şampiyonların Yazı  (Okunma sayısı 2028 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rudest

• Acemi Kampanyacı
  • **
Metro Toptancı Market - Şampiyonların Yazı
« : 23 Haziran 2016, 01:25:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Fairplay, bu kez Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ’da! Sürpriz hediye için tıklayın, yarışma başlasın!

Katılım Koşulları

Kampanya 20 Haziran – 10 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyadan yararlanabilmek için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin linkindeki adresten giriş yapılması ve  5 adet sorudan oluşan testin doğru cevaplandırılması gerekmektedir. 5 soruluk testin hepsini tek seferde doğru cevaplandıran müşterilerin, ekranda çıkan formu doldurmaları gerekmektedir. Formu dolduran müşteriler için ekranda kendilerine ait Coca Cola hediye şifresi çıkacaktır. Müşterilerin bu şifreyi kaydetmeleri ya da çıktı almaları gerekmektedir. Hediye kazanan müşterilerin hediye şifreleri sadece kendilerine aittir, başka kişiler tarafından kullanılamaz. 5 soruya doğru cevap verip, şifre sahibi olan müşterilere, Türkiye genelindeki tüm Metro Gross marketlerden Coca Cola şifresi ibrazı karşılığında 1 adet 250 ML Coca Cola hediye verilecektir. Hediye kazanan müşteriler, hediyelerini kampanya başlangıcı olan 16 Haziran’dan, kampanya bitiminden 1 hafta sonrası olan 17 Temmuz’a kadar teslim alabileceklerdir. Kampanya Ayvalık mağazamızda 23 Haziran 2016, Fethiye mağazamızda ise 30 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olacaktır. 5 sorunun hepsine doğru cevap veremeyen ve şifre alamayan müşteriler yeni bir test çözmek için sınırsız deneme hakkına sahiptir. Kampanya 5000 adet stokla sınırlıdır ve her müşteri kampanyadan sadece bir kez faydalanabilir. Kampanyaya MetroGross market A.Ş ve Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizm.Ltd.Şti. çalışanları, 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi hediyeleri verilemez.

Çevrimdışı scitak

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Metro Toptancı Market - Şampiyonların Yazı
« Yanıtla #1 : 23 Haziran 2016, 02:22:46 »
Migros yapsa hadi anlarimda metro nedir.

Çevrimdışı salexih

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 23 Haziran 2016, 03:06:03 »
ilk başta resimde gösterdikleri futbol topunu verirler diye düşünmüştüm okumadım açıklamalarını oynadım sürpriz hediye dedikleri 250 ml cola çıktı :) onun içinde gidilmez be kardeşim alışverişini oradan yapıyorsan sıkıntı yok :)

Çevrimdışı alucra

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 23 Haziran 2016, 04:37:28 »
bu nasıl bir kampanya dalga geçer gibi 250ml cola
"Kaybettiklerim arasında en çok aklımı özlüyorum."

Mark Twain

Çevrimdışı cagcag

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4 : 23 Haziran 2016, 12:45:46 »
Şaka gibi. 1 adet nedir ya ?

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 23 Haziran 2016, 13:23:40 »
Bir de mail geldi bana hangi mağazadan almak istiyorsunuz diye. Otobüsle gitsem almak için, otobüs parası koladan fazla :D
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı sweetienur

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #6 : 23 Haziran 2016, 14:53:32 »
bende okumadım baktım kola.şaka gibisin metro kola benden size olsun :)