Gönderen Konu: 150. YILIMIZDA 150 HEDİYENİN KAZANANLARI  (Okunma sayısı 16925 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
Ynt: 150. YILIMIZDA 150 HEDİYENİN KAZANANLARI
« Yanıtla #70 : 27 Temmuz 2016, 21:45:56 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hediyem bugün geldi :)
o kadar uğraştım sonuç alamadım.bu hafta yeniden mail yolladım geldi sonunda :))

pazar günü twitten tekrar mesaj atmıştım gelen giden yok diye dün aradılar şikayetiniz nedir diye sordu bir bayan dedim kampanya yaptınız hediye göndermediniz dedi araştırıp bakayım 10 dk sonra geri aradı aynı bayan dedi isminiz var adres alayım yakın zamanda göndereceğiz dedi bakalım yakın zaman ne zaman :) bu arada gönderdikleri ürünler ilk gönderip yaptıkları şekilde belirttiği ürünlermi ? epey zaman oldu eğer gelen ürünleri telef etmediysen :) :) resim paylaşma şansın varmı :) bu arada afiyet olsun bakalım bize ne zaman olacak

arkadaştan aldım :)
umarım en kısa zamanda gelir sizin de :)
günahımı alan kim varsa,hakkımı helal etmiyorum..

Çevrimdışı salexih

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #71 : 29 Temmuz 2016, 00:04:21 »
şükür resimdeki ürünlerin aynısı geldi :) :) nesquik ve gofreti yiğenim arakladı 3.5 yaşında diğerlerini kız kardeşim aldı bana da nescafe gold kaldı :) :) ses çıkarmak iyi yoksa gönderim yapmazdı bunlar neyse başınızı ağrıttım bende tekrardan hediyesi gelenlere gerçi çoktan yürümüşlerdir hepsine :) afiyet olsun...

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #72 : 30 Temmuz 2016, 20:19:00 »
şükür resimdeki ürünlerin aynısı geldi :) :) nesquik ve gofreti yiğenim arakladı 3.5 yaşında diğerlerini kız kardeşim aldı bana da nescafe gold kaldı :) :) ses çıkarmak iyi yoksa gönderim yapmazdı bunlar neyse başınızı ağrıttım bende tekrardan hediyesi gelenlere gerçi çoktan yürümüşlerdir hepsine :) afiyet olsun...
teşekkürler size de afiyet olsun. :)
hediye ne kadar ufak olsa bile hakkımı bırakmama hırsı yüzünden peşinden koşuyorum.sonuçta katılım için emek harcanmış.yoksa uğraşılacak kadar çok bir şey yollamamışlar ama olsun :)
bir de herkese gidip bize gelmeyince iyice hırslanıyor insan :)
günahımı alan kim varsa,hakkımı helal etmiyorum..