Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin#EnBabaCips etiketi ile Instagram hesabımızda fotoğrafını paylaş ve @trlomography den hediye kazanma şansını yakala!
#EnBabaCips Instagram Kampanyası / Katılım Koşulları
1. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresi üzerinde gerçekleştirilen kampanyalar Doğuş Yiyecek ve İçecek Üretim San. Tic. A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
2. Kampanya ile ilgili Instagram sorumluluk kabul etmez.
3. Katılımcılar, Chips Master sayfası üzerinden paylaşılan kampanya koşullarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder.
4. Katılımcıların ödül kazanabilmesi için, kendi Instagram hesabı ile Chips Master resmî Instagram sayfasını takip ediyor olması gerekmektedir.
5.
Yarışmaya katılmak için katılımcının 17 Haziran 2016 saat 13:00 ve 19 Haziran 2016 saat 23:59 arasında Chips Master sayfasını mention yaparak #EnBabaCips hashtag’ini içeren paylaşım yapmaları gerekmektedir. Yapılan paylaşımlar arasından seçilecek 1 takipçi, “Lomography Fisheye No.2 White” kazanacaktır.6. Hediye, talihliye Doğuş Yiyecek ve İçecek Üretim San. Tic. A.Ş. tarafından talihlinin bildirmiş olduğu adrese kargo ile ulaştırılacaktır. Adreste eksiklik ya da hata olması sebebiyle hediyenin ulaştırılmaması halinde Doğuş Yiyecek ve İçecek Üretim San. Tic. A.Ş.’nin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
7. Kampanya sonucunda kazanan, Doğuş Yiyecek İçecek tarafından belirlenen jüri tarafından seçilecektir.
8. Kazanan kişinin, ad-soyad ve kendilerine ulaşılabilecek cep telefonu numaralarını Instagram üzerinden Chips Master’a bildirmeleri gerekmektedir. Talep edilen bilgileri, kazanan kişi açıklandıktan itibaren 48 saat içinde Chips Master Instagram adresine kendisine ulaşılabilecek bir cep telefonu bildirmemesi halinde hediye hakkını kaybedecektir.
9. Kullanıcının iletmiş olduğu hatalı ya da eksik bilgilerden dolayı kendisine ulaşılamaması halinde Doğuş Yiyecek ve İçecek Üretim San. Tic. A.Ş. sorumlu değildir.
10. Doğuş Yiyecek ve İçecek Üretim San. Tic. A.Ş.; resmi Instagram sayfasında duyurmak koşuluyla, kampanya koşullarının tamamında dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya kampanyayı belirlenen tarihten önce durdurma hakkına sahiptir.
11. Doğuş Yiyecek ve İçecek Üretim San. Tic. A.Ş. çalışanları ve 18 yaşından küçükler bu kampanyaya katılamazlar.