Gönderen Konu: Jean Savaşı Başladı  (Okunma sayısı 1394 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
Jean Savaşı Başladı
« : 03 Aralık 2009, 21:59:52 »
Bir markanın 'jean çıkacak' sloganıyla başlattığı kampanyaya karşı Mavi, 'Jean Test' kampanyasını başlattı.

Mavi, vücut yapısına, kültüre ve bütçeye uyumu vurguladığı “Perfect Fit - Mükemmel Uyum” felsefesini bir kez daha bire bir yaşatmak için, müşterilerini mağazalarına davet ediyor.

“Jean Test” kampanyası kapsamında, 3 Aralık’tan itibaren Mavi mağazalarında jean deneyen herkese Mavi boncuklu magnet hediye ediliyor.

Kişinin kendine en yakışan jean’i bulmasını amaçlayan ve bunu eğlenceli bir tarzla anlatan jean test kampanyası, gençlere, Patti’den Harem’e, Serena’dan Emily’ye, Marcus’tan Marl ve Yves’e kadar  pek çok modelle tanışma fırsatı yaratıyor.

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
Ynt: Jean Savaşı Başladı
« Yanıtla #1 : 03 Aralık 2009, 22:08:58 »
ayyyyy  o jean çıkacak sloganlı markadan da reklamlarından da nefret ediyorum >:(    bu kampanya süper olmuş ;D
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 03 Aralık 2009, 22:10:42 »
ayyyyy  o jean çıkacak sloganlı markadan da reklamlarından da nefret ediyorum >:(    bu kampanya süper olmuş ;D
benim kız çok sevdi habire cin çıkacak diyor :D
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

Çevrimdışı armutadam

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 03 Aralık 2009, 22:13:10 »

ben de pek sevmedim  :P

Çevrimdışı medusazuu

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 14 Aralık 2009, 14:47:04 »
ama cin çıkaran pantalonlar jean den rahat. tecrübeyle sabittir :). mavi jeans çok pahalı, türk malı ama türkiyede bile oldukça yüksek fiyatlara satılıyor. 30 tl cin çıkaran pantalon, mavi jeans ne kadar? defolusu bile 90 tl di en son.

oy lütfennnn :)
oy verenler lütfen öm atın, takip edemiyorum oy verenleri.