dün 345 ti zaten bugün 100 şeklinde düzeltilmiş
Merhaba,
Hem Campanola hem de Saat&Saat ziyaretleri için hediye çeki miktarı 100TL’dir. Teknik bir aksaklıktan dolayı kısa bir süre için 345TL olarak görünmüştür. Talep ederseniz başvurunuzu iptal edebiliriz
345 iyiymiş kalite saattler var

100 tl ye üste para eklemeniz lazım bilezik yüzük bileklik kolyede varmış bayanlara duyurulur
campanola nedir başvurayım mı hiç bulaşmiyim mi
Gloria Jean's coffee kodum uygulama üzerinde gözükmüyor. Ne yapmam gerekir. 2 gündür mesaj atıyorum ama cevap da gelmiyor
uygulamayı telefondan tamamen kaldırıp yeniden yükleyin sorun yüksek ihtmalle çözülecektir
Teşekkürederim ama malesef birşey değişmedi.
Ya benimde vardı kullanamadan gitti mi bitti mi anlamadım yoksa kasim itibariyle bitti mi
Gloria Jean's coffee kodum uygulama üzerinde gözükmüyor. Ne yapmam gerekir. 2 gündür mesaj atıyorum ama cevap da gelmiyor
uygulamayı telefondan tamamen kaldırıp yeniden yükleyin sorun yüksek ihtmalle çözülecektir
Teşekkürederim ama malesef birşey değişmedi.
Ya benimde vardı kullanamadan gitti mi bitti mi anlamadım yoksa kasim itibariyle bitti mi
kuponlarım kısmında kuponun sağ alt tarafının yanında yazıyor
20 Gün 14:35:47
Gloria jeans coffee yi ilk kez bugun kullandim ama fis falan vermediler. Simdi farkettim. Sorun olur mu?
Gloria jeans coffee yi ilk kez bugun kullandim ama fis falan vermediler. Simdi farkettim. Sorun olur mu?
fiş verilmediğini gizligizli de biliyor o nedenle sorun olmaz