Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinÖğrenci olmanın avantajlarından yararlanacağın bu hediye acaba ne? #maviyigörenler
Finalleri 3 kelime ile tanımla ve #maviyigörenler ile paylaş, her gün Twitter'a özel büyük hediyeyi kazanma şansını yakala!
Caffè Nero #maviyigörenler Kampanya Kuralları
Caffè Nero·24 Mayıs 2016 Salı
Kampanya kuralları:
· Caffè Nero Gıda Ürünleri A.Ş. tarafından düzenlenecek bu kampanya,Koç Üniversitesi’nde 24-27 Mayıs – 30 Mayıs-3 Haziran 2016, Özyeğin Üniversitesi’nde 24-27 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.
· Katılımcılar kampanyaya katılmakla, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin... adresinde yayınlanan kullanım koşullarına uymayı kabul ve taahhüt ederler.
· Katılımcıların, Koç Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi’nde aktif eğitim alan öğrenci olmaları ve final haftası ile ilgili paylaşımlarda bulunmaları zorunludur. Kampanya için belirlenen ve Caffè Nero sosyal medya hesapları üzerinden duyurulan #maviyigörenler hashtagi üzerinden Twitter ve Instagram’da paylaşım yapmaları; Caffè Nero Türkiye Facebook sayfasını, Instagram hesabını ve Twitter hesabını beğenmiş ve/veya takip ediyor olmaları; paylaşımlarının gizlilik ayarının herkes tarafından görülebilecek şekilde, "Genel/Public" olması ve profillerinin ve Caffè Nero tarafından erişilebilir olması gerekmektedir.
· Katılımcı öğrencilerin Koç Üniversitesi için 24-27 Mayıs – 30 Mayıs-3 Haziran 2016, Özyeğin Üniversitesi için 24-27 Mayıs 2016 tarihleri arasında #maviyigörenler hashtagi ile yapacağı paylaşımlar arasından 00.00-06.00 saatleri arasında, 3 kişiden oluşan Caffè Nero jürisi tarafından seçilecek katılımcılar, Caffè Nero'dan Final Acil Yardım Paketi’ni kazanacaktır. Katılımcılar, belirlenen bu ödül dışında başkaca bir ödüle hak kazanmazlar.
· Koç Üniversitesi’nde 24-27 Mayıs – 30 Mayıs-3 Haziran 2016, Özyeğin Üniversitesi’nde 24-27 Mayıs 2016 tarihleri arasında Caffè Nero mağazalarından, 00.00-06.00 saatleri arasında 1 adet kahve satın alan tüm misafirler, 1 adet hediye kahve kazanacaklardır.
·
Twitter kampanyasında, İstanbul’daki herhangi bir üniversitede aktif eğitim gören öğrencilerin 24-27 Mayıs – 30 Mayıs-3 Haziran 2016 tarihleri arasında Twitter üzerinden #maviyigörenler hashtagi ile yapacağı paylaşımlar arasından her gün 1 adet katılımcı, İKSV Mavi Lale kazanma şansını yakalayacaktır. · Kampanya katılımcıları, kampanyaya katılarak kendilerine ait bilgilerin Caffè Nero tarafından tanıtım ve pazarlama amacıyla kullanılmasına ve işlenmesine izin vermiş sayılırlar. Katılımcılar kampanya ile ilgili olmak üzere yerel ve uluslararası herhangi bir medya kuruluşunda yer alacak kişisel bilgileri ve kampanyaya katılma nedeni ile oluşacak her türlü materyallere ilişkin tüm türlü hak, mülkiyet ve menfaatlerden, kampanyayı düzenleyen, bağlı şirket ve ortakları, kanuni temsilcileri, acenteleri lehine herhangi bir denetim, tazminat ya da onaya konu olmaksızın, gayri kabili rücu olmak üzere feragat ettiğini kabul, beyan ve taahhüt ederler.
· Kazanılan ödül değiştirilemez, üçüncü kişilere devredilemez, iade edilemez ve hiçbir koşul altında nakde dönüştürülemez. · Kampanyaya katılım ücretsizdir.
· 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez.
· Bir kişi birden fazla ödül kazanamaz ve bu kampanya başka kampanya veya ödüllerle birleştirilemez.
· Caffè Nero’nun herhangi bir zamanda yürüttüğü kampanya koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve kampanyayı ayrıca bir gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma ve sona erdirme hakkı ve yetkisi her zaman saklıdır. Kampanyaya ilişkin değişiklikler, Caffè Nero’nun sosyal medya hesaplarından ve mobil uygulaması üzerinden duyurulacaktır.