0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmigros ramazan paketi ürün indirim kuponları touch me çelik cezve % 25vileda temizlik bezlerinde % 50cook buzdolabı poşetlerinde % 50ariel 4.5 kg 4 tl indirimtüm tabaklı piliçlerde % 20komili sızma 5 litre 15 tl indirimpapia 16 lı tuvalet kağıtları % 25 finish 110 lu 5 tl indirimvernel max 1440 ml 3 tl indirimuzman kasap soslu et çeşitlerinde % 25 indirimuzman kasap kuponu bugün kullanılsa % 20 nin üstüne % 25 olacaktı ve ya cook 4 lü buzdolabı poşetleri 4 gün % 50 deydi yine iner vileda da sürekli % 50 kampanyası yapıyor bu kuponlarla vileda ve cook % 75 ucuza alınabilir indirim beklenirse kuponlar 30 eylül 2016 ya kadar geçerlipiliç kuponu 30 tl de 10 moneyle birleşir papiada sürekli indirime giriyor,vernel max 26 sında % 30 inecek bir 3 lira daha kuponla inince ekmek yedirebilir...vernel 1440 gr.hediye perwoll de veriyor ama hediyeli pakette kupon kullanılırmı belli olmaz barkod tutarsa olurkuponla herşey uygun olursa bu ürün yarın 4.75 e alınabilir normalde 11 tl civarı,her paylaşımını "walla helal olsun" diye içimden geçirerek okuyorum yeminle.
migros ramazan paketi ürün indirim kuponları touch me çelik cezve % 25vileda temizlik bezlerinde % 50cook buzdolabı poşetlerinde % 50ariel 4.5 kg 4 tl indirimtüm tabaklı piliçlerde % 20komili sızma 5 litre 15 tl indirimpapia 16 lı tuvalet kağıtları % 25 finish 110 lu 5 tl indirimvernel max 1440 ml 3 tl indirimuzman kasap soslu et çeşitlerinde % 25 indirimuzman kasap kuponu bugün kullanılsa % 20 nin üstüne % 25 olacaktı ve ya cook 4 lü buzdolabı poşetleri 4 gün % 50 deydi yine iner vileda da sürekli % 50 kampanyası yapıyor bu kuponlarla vileda ve cook % 75 ucuza alınabilir indirim beklenirse kuponlar 30 eylül 2016 ya kadar geçerlipiliç kuponu 30 tl de 10 moneyle birleşir papiada sürekli indirime giriyor,vernel max 26 sında % 30 inecek bir 3 lira daha kuponla inince ekmek yedirebilir...vernel 1440 gr.hediye perwoll de veriyor ama hediyeli pakette kupon kullanılırmı belli olmaz barkod tutarsa olurkuponla herşey uygun olursa bu ürün yarın 4.75 e alınabilir normalde 11 tl civarı,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmigros ramazan paketi ürün indirim kuponları touch me çelik cezve % 25vileda temizlik bezlerinde % 50cook buzdolabı poşetlerinde % 50ariel 4.5 kg 4 tl indirimtüm tabaklı piliçlerde % 20komili sızma 5 litre 15 tl indirimpapia 16 lı tuvalet kağıtları % 25 finish 110 lu 5 tl indirimvernel max 1440 ml 3 tl indirimuzman kasap soslu et çeşitlerinde % 25 indirimuzman kasap kuponu bugün kullanılsa % 20 nin üstüne % 25 olacaktı ve ya cook 4 lü buzdolabı poşetleri 4 gün % 50 deydi yine iner vileda da sürekli % 50 kampanyası yapıyor bu kuponlarla vileda ve cook % 75 ucuza alınabilir indirim beklenirse kuponlar 30 eylül 2016 ya kadar geçerlipiliç kuponu 30 tl de 10 moneyle birleşir papiada sürekli indirime giriyor,vernel max 26 sında % 30 inecek bir 3 lira daha kuponla inince ekmek yedirebilir...vernel 1440 gr.hediye perwoll de veriyor ama hediyeli pakette kupon kullanılırmı belli olmaz barkod tutarsa olurkuponla herşey uygun olursa bu ürün yarın 4.75 e alınabilir normalde 11 tl civarı,her paylaşımını "walla helal olsun" diye içimden geçirerek okuyorum yeminle. maşallah arkadaşım ben bu kadar takip edemiyorum
Ramazan paketi alımlarında money kullanılmıyor
sanalda 150 tl ye 40 tl bkm indirimi ve 50 money kazandıran ürünleri en uygun 30 mayıstasipariş etmeli o gün 4 litre salat 9 tl sepete her 30 tl de bedava futbolcu kartlarından 5 paketatmayı unutmasın katılanlar o gün kredi kartı puanıda olabilir moneyvisacılara da % 25 ramazan paketi indiriminde 49.90 lık ziyafeti öneririm ama sadece bu kampanya için 37.50 yeiniyor bu kampanya dışında yaramaz tam bana göre ürünü gördüğüne duyduğuna inan ürünügrubundaysa üste moneyde kazanılır ama hedef limit tam yakalanmalı,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsanalda 150 tl ye 40 tl bkm indirimi ve 50 money kazandıran ürünleri en uygun 30 mayıstasipariş etmeli o gün 4 litre salat 9 tl sepete her 30 tl de bedava futbolcu kartlarından 5 paketatmayı unutmasın katılanlar o gün kredi kartı puanıda olabilir moneyvisacılara da % 25 ramazan paketi indiriminde 49.90 lık ziyafeti öneririm ama sadece bu kampanya için 37.50 yeiniyor bu kampanya dışında yaramaz tam bana göre ürünü gördüğüne duyduğuna inan ürünügrubundaysa üste moneyde kazanılır ama hedef limit tam yakalanmalı,Sanal markete club kartıma girip 150 Tl alışveriş yapacağım bkm ile odersem 40 Tl indirim olacak 50 money de kartıma yüklenecek bir de futbolcu kartlarından 5 paket alabileceğim öyle mi? Kusura bakmayın acemiyim dediğiniz gibiyse çok avantajlı 30 mayısta aynen uygulayacağım başka eksik bir şey var mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4-her gün tek seferde 5 tl knorr ürünü alan ilk 1500 kişiye 1 litre komili ayçiçek yağı hediye...5-her gün tek seferde 5 tl filiz makarna alışverişi yapan 500 kişiye çekilişle 10 money...tek seferde 30 tl çay-şeker alımına 10 moneytek seferde 30 tl etli şarküteri sucuk.salam v.s alımına 10 moneytek seferde 30 tl piliç-hindi uzman kasap köfte ürünü alımına 10 money..ben bunları sevdim.İnşallah kampanyada 1 karta 2 kez yaralanma vardırilk 3 gün aldın aldın. Yoksa sonra suyu çıkıyor.... yeni kartlar alırsın olmazsa devam ederse tam bana görelerle birleştirirsin daha uygun olur,3 kart var. 2 defa olursa yeterde artar bile...önerin için saol kardeşim... yine de 1-2 kart daha edin birader faydasını görürsün tam bana görelerede dikkat et,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4-her gün tek seferde 5 tl knorr ürünü alan ilk 1500 kişiye 1 litre komili ayçiçek yağı hediye...5-her gün tek seferde 5 tl filiz makarna alışverişi yapan 500 kişiye çekilişle 10 money...tek seferde 30 tl çay-şeker alımına 10 moneytek seferde 30 tl etli şarküteri sucuk.salam v.s alımına 10 moneytek seferde 30 tl piliç-hindi uzman kasap köfte ürünü alımına 10 money..ben bunları sevdim.İnşallah kampanyada 1 karta 2 kez yaralanma vardırilk 3 gün aldın aldın. Yoksa sonra suyu çıkıyor.... yeni kartlar alırsın olmazsa devam ederse tam bana görelerle birleştirirsin daha uygun olur,3 kart var. 2 defa olursa yeterde artar bile...önerin için saol kardeşim...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4-her gün tek seferde 5 tl knorr ürünü alan ilk 1500 kişiye 1 litre komili ayçiçek yağı hediye...5-her gün tek seferde 5 tl filiz makarna alışverişi yapan 500 kişiye çekilişle 10 money...tek seferde 30 tl çay-şeker alımına 10 moneytek seferde 30 tl etli şarküteri sucuk.salam v.s alımına 10 moneytek seferde 30 tl piliç-hindi uzman kasap köfte ürünü alımına 10 money..ben bunları sevdim.İnşallah kampanyada 1 karta 2 kez yaralanma vardırilk 3 gün aldın aldın. Yoksa sonra suyu çıkıyor.... yeni kartlar alırsın olmazsa devam ederse tam bana görelerle birleştirirsin daha uygun olur,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4-her gün tek seferde 5 tl knorr ürünü alan ilk 1500 kişiye 1 litre komili ayçiçek yağı hediye...5-her gün tek seferde 5 tl filiz makarna alışverişi yapan 500 kişiye çekilişle 10 money...tek seferde 30 tl çay-şeker alımına 10 moneytek seferde 30 tl etli şarküteri sucuk.salam v.s alımına 10 moneytek seferde 30 tl piliç-hindi uzman kasap köfte ürünü alımına 10 money..ben bunları sevdim.İnşallah kampanyada 1 karta 2 kez yaralanma vardırilk 3 gün aldın aldın. Yoksa sonra suyu çıkıyor....
4-her gün tek seferde 5 tl knorr ürünü alan ilk 1500 kişiye 1 litre komili ayçiçek yağı hediye...5-her gün tek seferde 5 tl filiz makarna alışverişi yapan 500 kişiye çekilişle 10 money...tek seferde 30 tl çay-şeker alımına 10 moneytek seferde 30 tl etli şarküteri sucuk.salam v.s alımına 10 moneytek seferde 30 tl piliç-hindi uzman kasap köfte ürünü alımına 10 money..