Gönderen Konu: migros ta ramazan 2016 çekiliş ve alışveriş fırsatları  (Okunma sayısı 12777 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yediyıldız

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: migros ta ramazan 2016 çekiliş ve alışveriş fırsatları
« Yanıtla #50 : 07 Haziran 2016, 18:40:04 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kazanılan moneylerin son kullanma suresi nezaman acaba
31/06/2016

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 08 Haziran 2016, 10:34:27 »
panini migros çıkartmalarının hayranı kolleksiyoneri çok var facebook,twitter gibi sitelerde
onlarca grup var bu ve diğer panini albüm ve serilerini para ve ya takaslarla alıp satıyorlar
bir tanesi gitmiş alışverişsiz tanesi 3 tl den 15-20 paket panini almış  :) çıkmayan numaralara
talep var istanbulda yaşayanlar bu çıkartma paketlerini elden ve ya kargoyla bu insanlara
okutabilir bence kart paketlerinin içinde bir çıkartma var bundan 10 pul kasalardan verilen
broşüre yapıştırıp migrosa teslim edenlere albümde hediye ediliyor,
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2016, 10:35:40 Gönderen: klewx »
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 08 Haziran 2016, 12:23:19 »
3pk gelmişti son siparişimde açtım baktım attım :)
şimdi yeni insörtü bekliyorum o zaman bakim mutlaka
teşekkürler bilgi için
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 08 Haziran 2016, 12:32:58 »
mjet lere yolu düşenlerin dikkat etmesi gereken bir durum var ben 4-5 mjet te gördüm
satışları kötü olan mağazalar olduklarından gördüğüne ürünlerini bile bitiremiyorlar ve
özel fiyat belirleyip satıyorlar mesela 5 li nestle bitter 80 gr.çikolata 7 tl kırlangıç sızma
1 litre 15 tl temizlik kova setleri 7 tl v.s kasaya yakın sepetlere konuluyor bu ürünler,

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
« Yanıtla #54 : 08 Haziran 2016, 13:10:33 »
Kipa resmen Migros,a satıldı

Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 08 Haziran 2016, 13:25:48 »
rekabet olmalı Türkiye de bu yok malesef avrupa nın çoğu ülkesinde akrabalarım var
avrupa da fransa da mesela leclaure,intermarche,carrefour 2-3 kampanyayı birleştirip
bedava ya ürünler dağıtıyor gıdayı v.s geçtim 250 tl ye satılan furby den bedava 60
kutu alabiliyorsun ödediğin karta yükleniyor bebekler,peluşlar,playskool lar,play doh lar v.s
bunu hollanda,almanya,belçika ve avusturya dan gelenlerden de duyuyoruz en cahil ev
hanımları bile bedava kahveler,çikolataların envayi çeşidini getiriyor hiç abartısız yazıyorum
çok yakın akrabam 1 günlüğüne geçen hafta fransa dan geldi kemeraltında alışveriş yaptığı
dükkanlarda çalışan v.s ortak iş yaptığı kargo görevlisi bayanlara dolu torbalarla takı setleri v.s
loreal in her renginden ojeler dağıttı saçtı resmen birer ikişer ver bari dedim sen benim
işime niye karışıyorsun diye kızdı bir de  :)

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 08 Haziran 2016, 16:03:50 »
kipa nın çöküşü beklenen bir şeydi 2-3 yıldır indirim yok,çekiliş yok ama buna rağmen
ikea kipa,çiğli,balçova kipa haftasonları tıklım tıklım  :) niye Türkiye de alışveriş yapmasını
bilmeyen hala çok insan var bunlar mağazada kendini gezdiriyor durum bu...şimdi izmir de
oturanlar için ege üniversitesindeki kampus içindeki en eski kipa da zaten sürekli outlet
indirimleri oluyordu tesco markalı ürünlerde bu indirimler coşabilir bornova civarında oturanlar
bir baksın ölü fiyattan mal yakalanabilir zaten bu mağazada her kasiyerin elinde  sineklik var  :),
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2016, 16:06:44 Gönderen: klewx »

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 08 Haziran 2016, 16:20:18 »
bugün knorr,filiz,twitto,oreo çekilişleri bitiyor izmir de knorr 2 çorba alana 1 litre çok sağlam
saklama kapları vermeye başladı 3m lerde yine 3m lerde bugün bitecek 10 tl ülker büsküvi
ürününe 1 litre çamlıca light bedava kampanyasında poşet hanımeller paketlerinde kırmızı
kapaklı saklama kapları bandajlı olarak satılıyor,

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 08 Haziran 2016, 17:29:28 »
ALINTIDIR.

az önce sanalmarkette gördüm. detayı şimdilik yok ama 6262 ye SANAL yazıp gönderiyoruz, sanalmarkette 15 temmuza kadar kullanabileceğimiz 100/25 kod geliyor. ben gönderdim kod geldi.

6 Haziran - 6 Temmuz 2016 tarihleri arasında Türk Telekom mobilin Ultra, Cepte Büyük Bayram, Ailece ve Dev Fırsat 4GB kampanyalarında bulunan müşterilere özel, Migros Sanal Market’ten tek seferde 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 25 TL indirim verilecektir. Kampayadan yararlanabilmek için SANAL yazıp 6262’ye kısa mesaj gönderilmesi ve kısa mesaj yoluyla telefona gelen indirim kodunu Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesinde veya Sanal Market mobil uygulamasında ödeme ekranında 'İndirim çekimi kullanmak istiyorum' alanına girerek ve 'KULLAN' butonuna basarak kullanılabilir. İndirim kodu 15 Temmuz 2016 tarihine kadar geçerlidir. Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanyadan yararlanılabilmesi için kısa mesaj gönderilerek şifre alınması gerekmektedir. Her müşteri kampanyadan yalnızca bir defa faydanabilir. Aynı kişinin kampanyadan birden fazla yararlandığının tespiti halinde siparişler iptal edilecek ve indirim geri alınacaktır. Kampanya katılım mesajı 1 standart SMS ücreti ile ücretlendirilecektir. Migros Sanal Market (Migros T.A.Ş.) ve Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. kampanya süresini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanyaya elektrik/elektronik kategorisinde yer alan ürünler, Ramazan paketleri ve hediye çeki satın alımları dahil değildir. Migros Sanal Market’in telefonla sipariş uygulaması kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya katılım 10.000 kişi ile sınırlıdır. Kampanya, Migros Sanal Market’in hizmet verdiği 24 ilde (Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, İzmit, Kayseri, Malatya, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon) geçerlidir. Detaylar için; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 08 Haziran 2016, 20:21:33 »
bu konu artık deve oldu...hayrına kaldıracak birisi varsa kaldırsın,