arkadaşlar o sayan süreyi baz almıyor site başka bir sayaç var. o yüzden yawaşlatmayı denemeyin.
Peki neyi baz alıyor ki.. Neden kurallar açık seçik değil.. İletişim bölümünden ileti attım ama dönmediler daha.. Hakkaten saçma sapan işler yapıyorlar..
arkadaşlar bende katıldım hadi hayırlısı
ben üye oldum fakat lastik seçemiyorum oyun sayfasından.
arkadaşlar o sayan süreyi baz almıyor site başka bir sayaç var. o yüzden yawaşlatmayı denemeyin.
Peki neyi baz alıyor ki.. Neden kurallar açık seçik değil.. İletişim bölümünden ileti attım ama dönmediler daha.. Hakkaten saçma sapan işler yapıyorlar..
hile yapanlar için başka bir sayaç koymuşlar. oyundakini yawaşlatsan bile öteki yawaşlamıyor işte. ama hile yapmasanda ikisi arasında fark olabiliyor sanırım. çünkü iyi skorlarnı saymıyor bazen. bağlantıdan kaynaklı sanırım.
ben üye oldum fakat lastik seçemiyorum oyun sayfasından.
şok oldum bu yazıyı görünce bu yazıyı benmi yazmışım..Allah Allah eşim mi girdi acaba benim adımla ...
1ci olan adamın adını googlede arastırır mısınız arkadaslar adam o yapmayacakta kim yapacak
Software Engineer at Nortel Netas yani yazılım mühendisi
XXXX yazın googleye
Marmara Üniversitesi
Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği 2002 - 2007
b]
daha önce mynet bilen kazanır bilgi yarışmasında 1ci olup iphone kazanmış
farkı titreşimde bir hile uygulancagını sanmıyorum ama burda apacık ortada.onlar için program yazmak cocukoyuncagıdır
bu mesleği okumuşlar günlük işleri bu ugrastıklarını sanmam cok.ama yazık ya bu kişileri elemeleri lazım bence
1cinin puanından bahsetmiş bazı arklar ama puanlar nerde cıkıyor sadece isimler var
ben el gücü ile 24sn yaptım en az daha az indirmek için ugrasıcam ama lastiğe göre değişiyor sanırım puanlar.
O sonuçlar zaten yanlış.

Neden derseniz arkadaşlarla konuşurken farkettim bende.Aynı cevapları bizden 3 4 dk sonra gönderen arkadaşım ilk 10 cevap verenlerde