0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hahaha iyi güldürdün beni. peki mesajın niye silindi. neyseki burcu84 alıntı yapmış da başka ne yazmışsın görünüyor orda kabak gibi.
eheheh :pışığı gören kendini aklamaya geliyor :d
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4 dakika mı güldürdün beni şimdi... 4 dakikayla seni bridgestonun yanından geçirmezler. Bak ben ilk defa oynuyorum 8. oldum. Bir dahaki oynayışımda birinci olacağım. Ve hediyeyi alacağım. Onun için boşuna uğraşmayın derim.
4 dakika mı güldürdün beni şimdi... 4 dakikayla seni bridgestonun yanından geçirmezler. Bak ben ilk defa oynuyorum 8. oldum. Bir dahaki oynayışımda birinci olacağım. Ve hediyeyi alacağım. Onun için boşuna uğraşmayın derim.
Bu arkadaş alem adam özelden mesajlaşıyorum herşeyi öğrendim arkadaşlar. Birazdan copy paste yaparım isterseniz. Ama önce izin almak lazım sanırım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu arkadaş alem adam özelden mesajlaşıyorum herşeyi öğrendim arkadaşlar. Birazdan copy paste yaparım isterseniz. Ama önce izin almak lazım sanırım.htontu dan bahsediyorsan daha bugün üye oldu yani sahte profil olma olasılığı yüksek
evet yüzde 90 fake tir.