Gönderen Konu: Lastiğime Güveniyorum- Oyna Kazan!  (Okunma sayısı 30230 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
Ynt: Lastiğime Güveniyorum- Oyna Kazan!
« Yanıtla #150 : 02 Ocak 2010, 20:01:03 »
Sıralama sisteminde bir gariplik var.  Sanki her puana  bir sıra veriyor. Collection yapmıyor gibi.  Zaten hile yapmayı bilmiyorsanız boşuna oynamayın derim. Hile yapımını öğrenmek için ise forumda usta hileciler var onlara başvurabilirsiniz.

maniko

• Ziyaretçi
« Yanıtla #151 : 02 Ocak 2010, 20:11:09 »
bir dahaki aya ilk biz oynarız termos kazanırız. ya da her yüzüncü kişiden biri oluruz atkı kazanırız. iphone bize kalmaz zaten. ama termos çok hoş olurdu ;)

bu arada ben lastikleri daha pahalı sanırdım. fotoğraf makinasını ikinciye veriyorlar üçüncüye lastiklerini veriyorlar.  :D

Çevrimdışı AsaSK

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #152 : 02 Ocak 2010, 21:16:38 »
kazananlar açıklandı mı ya da açıklanmayacak mı? 8 9 saniyelere verdiler mi şimdi ödülleri pes >:(
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2010, 21:18:51 Gönderen: AsaSK »

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #153 : 02 Ocak 2010, 22:53:12 »
şubat sonunda bitiyordu sanırım kampanya. daha erken ödüller için :)
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı wow82

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #154 : 02 Ocak 2010, 23:15:10 »
evet şubat sonunda bitiyor ama 3 aylık bir oyun için sadece 1.ye iphone verilmesi bence olmamış bu kadar uzun vadeli bir oyunda çok daha fazla hediye verilmeliydi.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #155 : 03 Ocak 2010, 11:25:50 »
pek oynayan da yok zaten. fotoğraf yarışması daha revaçta...
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #156 : 03 Ocak 2010, 11:32:52 »
Daha fazla hediye verilseydi.  Belki ilgi artabilirdi. Zaten süre de çok uzun.

Çevrimdışı AsaSK

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #157 : 03 Ocak 2010, 15:50:51 »
haberimiz olmasa adam at koşturacak ing oyununda konuyu kilitledi yönetici buradan yazayım ora açılınca oradan da yazarım haberimiz olmasa at koşturacak kendini bilmezin biri işe bak ya başka kimlerin isimlerini kullanıyorsunuz siz? sahte kişiler mi türetiyorsunuz? bi gün başınız belaya girdiğinde anlarsınız listelere başka başka isimle adam sokmak ne demek? bu yarışmayı da takibe alıyorum bakalım neler olacak? forum yönetimine de diyorum ki isimler havalarda uçuyor bunun sorumluluğunu siz mi alıyorsunuz? bi mesajı silip diğer mesajı silmemek ne oluyor? lütfen kim olursa olsun ne olursa olsun hiç bi şekilde kimsenin bilgileri bu forumda başkalarının ağzında gezmemeli bilgi yayınlamak ne demek o bu mesaj sayısı 500ler de olan kişiler şu hileci bu hileci şunlar sülale bunlar aşiret ne bu ya resmen milletin bilgileri dolanıyor burada suç işleniyor kimsenin haberi yok ..

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #158 : 03 Ocak 2010, 16:15:58 »
Aman biraz sakin yöneticiler zaten fırsat kolluyor konu kilitlemek için bari burası açık kalsın.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #159 : 03 Ocak 2010, 16:19:24 »
Firsat kollamak değil olayımız.Düzenli bu konularda küfür geciyor ve hemen ardından yeniden uye olunup farklı isimle gene birisi kaydırıyor birilerine.Bu durumda firsat kollamak ise evet kolluyorum.Küfür edilmesine yada tahrikle ettirlmesine göz yummamakla görevliyim burada..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...