beni desteklemeyi unutmayın arkadaşlar
Ya bu insanlar ne kadar terbiyesiz yorumlarıma baktım inanamadım.
Girmişler büssürü hakaret etmişler hileci diye.Böyle terbiyesizlik görmedim ya çok sinirlendim.
Herkesin puanı 3-4 kat artmış iyi de bunda benim suçum ne yani az önce birine oy verdim 20 puan vermişim büyük bir ihtimalle puanlar yükseltildi.
İananamıyorum ya kendileri hile yapıp atılıyorlar bi de bize çamur atıyorlar sinirim bozuldu gece gece
Girmişler büssürü hakaret etmişler hileci diye.Böyle terbiyesizlik görmedim ya çok sinirlendim.
Herkesin puanı 3-4 kat artmış iyi de bunda benim suçum ne yani az önce birine oy verdim 20 puan vermişim büyük bir ihtimalle puanlar yükseltildi.
İananamıyorum ya kendileri hile yapıp atılıyorlar bi de bize çamur atıyorlar sinirim bozuldu gece gece 
boşver canım herkes birbirini bilir sen yarışmana bak başkalarını umursama
takma kafana benim profilimede girip aynısını yazdılar okadar şikayet ettiler ne oldu hesabım incelendi ve bişey çıkmadı
Benim puanım daha 90 bile değildi, siteden uçurmuşlar beni. Ne garip bir yer imiş...
Demek kurunun yanında yanan yaş ben oluyorum
bende inişli çıkışlı bir grafik sergiliyorum hedef ilk 100 zaten ona da sizler sayesinde ulaşırım

hepinize oylar için teşekkürler.
çok sık bakmadım puanıma baktıkça aklımda kalan puan tablom :
70 - 92 - 0 - 110 - 27 - 408
sondaki 408 iyi olmuş ellemezlerse
aynen benimde öyle bi tablom var en son 360da bırakmışlar benide