0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu olur mu Bunlar aralık 2015 kampanyaları ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu olur mu Bunlar aralık 2015 kampanyaları ki bi bunları bulabildim Öneri olarak arıyorsa şayet 12 ay taahhütlü 29 liraya (TTnet aboneliği yoksa 35 lira) 500 dakika 1000 sms 5 gb int var bence makul ve mantıklı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu olur mu Bunlar aralık 2015 kampanyaları ki bi bunları bulabildim Öneri olarak arıyorsa şayet 12 ay taahhütlü 29 liraya (TTnet aboneliği yoksa 35 lira) 500 dakika 1000 sms 5 gb int var bence makul ve mantıklıAvea bazen şehirlere özel paketler de yapabiliyor ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu olur mu Bunlar aralık 2015 kampanyaları ki bi bunları bulabildim Öneri olarak arıyorsa şayet 12 ay taahhütlü 29 liraya (TTnet aboneliği yoksa 35 lira) 500 dakika 1000 sms 5 gb int var bence makul ve mantıklışehire firmaya müşteriye bir çok şey var dediğiniz doğruAvea bazen şehirlere özel paketler de yapabiliyor ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu olur mu Bunlar aralık 2015 kampanyaları ki bi bunları bulabildim Öneri olarak arıyorsa şayet 12 ay taahhütlü 29 liraya (TTnet aboneliği yoksa 35 lira) 500 dakika 1000 sms 5 gb int var bence makul ve mantıklışehire firmaya müşteriye bir çok şey var dediğiniz doğruAvea bazen şehirlere özel paketler de yapabiliyor ?