Gönderen Konu: Pierre Cardin - 1 Günlük İş  (Okunma sayısı 5242 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KollektifChe

• Acemi Kampanyacı
  • **
Pierre Cardin - 1 Günlük İş
« : 09 Mayıs 2016, 20:10:06 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Başvuru yapabilmek için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin içerisinde bulunan başvuru formunun eksiksiz ve doğru doldurulması gerekmektedir.
Başvuru kabulü 09 Mayıs 2016 tarihinde başlayıp, 20 Mayıs 2016 tarihinde sona erecektir. 20 Mayıs 2016 tarihinden sonra yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
Başvuruların değerlendirilmesi için adayların güncel bir e-posta adresi, gerçek isim ve soy isim bilgileri, doğum tarihi, TC kimlik numarası, cep telefonu numarası, güncel fotoğraf ve geçerli ikametgah adresi ile başvurmuş olmaları şarttır.Başvuru bilgileri eksik ya da sahte olan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.
Aydınlı Grup tarafından başvurular değerlendirilirken 18 yaşını doldurmuş olma kriteri gözetilecektir.
Uygun bulunan adaylara telefon/mail/SMS yolu ile ulaşılacaktır. Herhangi bir yolla ulaşılmayan adayların başvuruları olumlu değerlendirilmemiştir.
Başvurunun olumlu değerlendirildiği tarihten itibaren 3 gün içinde ulaşılamayan adayların adaylıkları geçersiz sayılacaktır.
Başvurusu kabul edilen adayların Aydınlı Grup tarafından belirtilen gün ve çalışma saatlerinde mağazalarda bulunmaları gerekmektedir.
Çalışma günü 16 Mayıs-18 Haziran 2016 tarihleri arasında bir gün olarak belirlenecektir.
Babalar günü hediyesi kazanmak için adayların 1 tam iş günü mağazamızda çalışması gerekmektedir.
Katılımcılar, 1 günlük çalışma sonunda 250 TL’ye kadar beğendiği herhangi bir ürünü alabilecektir.
Proje kapsamında işe kabul kriterleri doğrultusunda Aydınlı Grup tarafından uygun bulunan en fazla 150 kişi istihdam edilebilecektir.
İşe kabul edilen başvuru sahipleri için çalıştıkları gün boyunca sigorta yapılacak, öğle yemeği şirket tarafından karşılanacaktır.
Başvurusu kabul edilen aday, iş hakkını üçüncü kişilere devredemez.
Proje kapsamındaki görevlendirmeler Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde geçerlidir.
Pierre Cardin marka temsilcisi olarak Aydınlı Grup, her zaman önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın tek taraflı olarak söz konusu projeyi iptal etme hakkını saklı tutar.
İş başvurusunda bulunan herkes başvuru koşullarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 23:41:40 Gönderen: admin »

Çevrimdışı pink

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
    • Blogum...
Ynt: Pierre Cardin - 1 Günlük İş
« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2016, 23:30:07 »
Çok farklı bir kampanya hoşuma gitti katılım yaptım bakalım geri dönüş olacak mı?
Katılanlara bol şans  :)

Çevrimdışı Lori

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2016, 23:51:45 »
Ben de çok beğendim, başvurumu yaptım, olursa ilginç bir deneyim olur  :D

Çevrimdışı simay86

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 10 Mayıs 2016, 01:08:42 »
Farklı bir kampanya olmuş ..

Çevrimdışı CROCODİL

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4 : 11 Mayıs 2016, 20:15:01 »
çok beğendim konsept süper hem babalar günü kampanyası hemen eleman arayışı :)

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
« Yanıtla #5 : 12 Mayıs 2016, 19:18:35 »
gerçekten ilginç ve güzel bir kampanya :)
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı promotional

• Acemi Kampanyacı
  • **
Babalar Günü için 1 günlük iş
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2016, 11:36:56 »
Merhaba,
Bir nevi sosyal sorumluluk projesi olan ve bu sene 2. kez hayata geçirilen bol ödüllü '1 Günlük İş' projesiyle ilgili bir bilgilendirme yapmak istedim.
Babalar Günü'nde baba parasıyla hediye almak istemeyen gençlere mağazalarında 1 günlük iş teklif eden Pierre Cardin, bir yandan gençlere sorumluluk bilincini aşılamayı, diğer yandan babaları gururlandırmayı hedefliyor. 1 günlük mesai sonunda mağazadan 250 TL değerinde hediye almaya hak kazanacak gençler bu sene de babalarını fazlasıyla şaşırtacaklar  Başvuru için aşağıdaki linke tıklanabilir. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Geçen senenin videosunu da bu linkten izleyebilirsiniz:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nur_568

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 25 Mayıs 2016, 12:45:35 »
Beni aradılar . Öngörüşme yapılcakmış gelirmisiniz dediler yeride Etilerdeymiş.
Gitmicem sanırım okadar yol .

Çevrimdışı kampanyacinaz

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #8 : 25 Mayıs 2016, 13:37:58 »
başka bilgi verdiler mi telefonda

Çevrimdışı nur_568

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 25 Mayıs 2016, 14:54:16 »
Mülakat var ama bize yeri cok uzak .
Konustuktan sonra secicekler direk secmiyorlar.