0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de 15 Mayıs'ta bakalım bu yıl ne verecekler diyordum. Maserati acaba kolay satılır mı ? Çok fazla Türkiye yollarında görülen spor arabalardan değildir ama.
Yalama Sezonu açıldı.Bu senede yalayacağız ama neyi bilemiyorum dondurmayımı,avcumuzumu,yoksa araba çıkınca sevinçten herkesimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen de 15 Mayıs'ta bakalım bu yıl ne verecekler diyordum. Maserati acaba kolay satılır mı ? Çok fazla Türkiye yollarında görülen spor arabalardan değildir ama.Kazanayımda tek derdim bu olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen de 15 Mayıs'ta bakalım bu yıl ne verecekler diyordum. Maserati acaba kolay satılır mı ? Çok fazla Türkiye yollarında görülen spor arabalardan değildir ama.Kazanayımda tek derdim bu olsunDerdin %10 veraset intikal vergisi olur, bir de satması. O kadar para olmayınca borç bulacağın parayı bir de zamanında teslim etmen gerek.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen de 15 Mayıs'ta bakalım bu yıl ne verecekler diyordum. Maserati acaba kolay satılır mı ? Çok fazla Türkiye yollarında görülen spor arabalardan değildir ama.Kazanayımda tek derdim bu olsunDerdin %10 veraset intikal vergisi olur, bir de satması. O kadar para olmayınca borç bulacağın parayı bir de zamanında teslim etmen gerek.sattığın kişi onuda ödüyor zaten havada kaparlar çıksın yeter bir kıruş çıkmaz cebinden satcağın kişiyle öyle anlaşıyon zaten