Gönderen Konu: Mitamoni Yarışması  (Okunma sayısı 1910 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
Mitamoni Yarışması
« : 01 Aralık 2009, 10:44:26 »
Mitomani edebiyatçılara kendilerini göstermeleri için güzel bir fırsat daha yaratıyor. İlya Yayınevi'nin ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan yeni yarışma ile iyi yazdığına inanan yazarları kendilerini göstermeye davet ediyoruz.

Herkesin sadece tek bir yazı ile katılabileceği yarışmada yazı türü sınırlaması bulunmuyor. İster şiir, ister deneme, isterseniz hikaye ve hatta artık yeni bir edebi tür olarak kabul edilmeye başlanan blog yazınızla yarışmaya katılabilir ve ne kadar iyi yazdığınızı herkese gösterebilir aynı zamanda sürpriz hediyelerden birisini kazanma şansına da sahip olabilirsiniz.

Yapmanız gereken yalnızca 1-15 Aralık tarihleri arasında en güvendiğiniz yazınızı Mitomani'de özel olarak açılmış olan Yarışma kategorisine göndermek... 16 - 31 Aralık tarihleri arasında Mitomani üyelerinin verecekleri oylar sonucunda en çok oy alan yazının sahibi 300 TL telif ücreti ile ödüllendirilecek... 2. olan yazar 200 TL ve 3. olan yazar ise 100 TL değerinde kitap alabileceği hediye çeklerine sahip olacak.

Hemen şimdi yazınızı göndererek yarışmaya katılın... Yarışma ile ilgili her türlü soru, görüş ve öneriniz için bize ulaşmaktan çekinmeyin...

Katılımlar bu linkten Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
Ynt: Mitamoni Yarışması
« Yanıtla #1 : 01 Aralık 2009, 11:41:05 »
300 tl çok mu az ? yoksa ben mi çok aç gözlüyüm  ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #2 : 01 Aralık 2009, 11:56:23 »
300 - 500 iyidir işte :) amatör denemeler olacağı için yada sen çok iyi yazıyorsun :)

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 01 Aralık 2009, 12:01:17 »
bence bu zamanda güzel para :)
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 01 Aralık 2009, 12:01:52 »
300 - 500 iyidir işte :) amatör denemeler olacağı için yada sen çok iyi yazıyorsun :)

nerdee ben hiç yazamıyorum  :( piyasasını bilmiyorum :)

Çevrimdışı wisellite

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 01 Aralık 2009, 19:38:06 »
bence ödül çok iyi, şiirlerimden birini göndereyim bari.

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #6 : 01 Aralık 2009, 19:51:08 »
banada ödül az gibi geldi ya   ;D  hani bu tarz yarışmalarda 2-3 bin görüorum hep ondan belkide ;D
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

merakli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 05 Aralık 2009, 03:30:14 »
herkes guvendigi bir konuda yazabilir sans bu bellimi olur umarim gercekten maddi manevi hakeden kisilere cikar guzel dusunulmus cevremde katilmayi dusunenler var ama kararsizlar umarim katilirlar katilan herkese bol sans