çekilişi izlemeye gideceğim bir aksilik olmazsa, çekilişe dahil olanlar listesini çekilişten önce mi sonra mı istemeliyim noterden veya U2'den? Zaten bu kadar aksiliğin, uğraşmanın üzerine bir de o çekilişe katılanlar listesinde adım çıkmazsa ne olur orada bilmem
çekilişi izlemeye gideceğim bir aksilik olmazsa, çekilişe dahil olanlar listesini çekilişten önce mi sonra mı istemeliyim noterden veya U2'den? Zaten bu kadar aksiliğin, uğraşmanın üzerine bir de o çekilişe katılanlar listesinde adım çıkmazsa ne olur orada bilmem 
Ben de orada olacağım. Ayıp valla. Şimdi dediğim gibi ben Fresh Company ve YKM Toni&Guy çekilişlerinden de felaket şüphelendim. O zaman da boşa katılmışız demek ki.
Çağrı Merkezlerini aradım, bu kadar farklı konuşma olamaz. Kesinlikle katılanlar gitsinler, zira bu çekiliş tekrarlanır. Şimdi bana diyorlar ki, faturanızla en yakın mağazaya gidip kaydolun. Neye kaydolayım ?

Mağazaya gitsem , Carrefour Maltepe yi aramıştım. Onlar da fatura yeterli demişlerdi dün. Tam bir kargaşalar.
Arkadaşlar sonuç :
Beni boşa mağazaya yollayacaklardı, zira merkez beni aradı ve Fiat 500 ayakkabı almışsanız çekilişe katılmışsınızdır dediler.
Bundan sonrası buradan forumdaşları son kez uyarmış olayım. Çekilişte hakkınızı aramak için o gün U2 Tanıtım'da olmanızı şiddetle öneriyorum. Bu kadar farklı açıklamadan sonra bu çekiliş değil, karambole kazanmaktır. Önceden de forumda haber aldığımız / almadığımız tekrarlanan çekilişler oldu. Bu da öyle olabilir. O gün ürünü ve faturasıyla herkesin gitmesini öneririm.
Çekiliş, 06.05.2016 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:15 Daire:39 Mecidiyeköy Şişli/İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.