Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinsayfa 1 ve 3 ü büyütün okuyun. şebeke ele geçirilmiş bu işle uğraşan
sayfa açıldıktan sonra adana güney kısmı var oraya tıklayın
boşa değil biz okadar kazanamadık :s
vay be adana'lılara bak helal olsun

acaba şu pepside de böylemi yaptılar
adana'dan ne cevherler çıkıyor
kampanya dan kazanan bile madur bende kazandım ama 5 haftayı geçti daha kart gelmedi... normalde 3 haftada gelmesi gerekiyormuş ama kimseye zmanında ulaşmaıyo...
bizden kazanan pek çok kişiye zamanında kart gelmediği halde onlara 100 binlik kartı nasıl göndermişler ki
bizden kazanan pek çok kişiye zamanında kart gelmediği halde onlara 100 binlik kartı nasıl göndermişler ki

o da gazetenin abartısıdır gibi geldi bana, bir de bir telefondan niye 400 küsür defa arasınlar ki 1 hat sadece 1 kez kazanabiliyor, ya çok acemiler ya da gazete haberi yanlış yazmış. Ayrıca 100 bin lira kazanmak için kaç tane telefon hattı lazim bu kadar hattı olan bir telefondan niye 400 defa arasın ki? olay doğru olabilir ama haberde eksiklikler var gibi geldi bana
haberde çarpıtılma var bence...1 hattan 1 kez kazanılıyor hani dk içinde mesaj atanlar arasından seçiliyordu...Bence firmanın uydurma reklam haberi...Pepsi nasıl reklam yaptı ise bunlarda bu tür asılsız haberler ile bedeva reklam peşindeler...O kadar kişinin canını yaktı fritolay şimdide bu şekilde sıyrılmaya çalışıyor...Bana hiç denk gelmedi öyle bir durum..Bende çoklu alım yaptım ama açtıktan sonra cipsleri çocuklara dağıttım..buradaki haber hiç inandırıcı gelmedi bana doğrusu...