Gönderen Konu: 3 ay ömrünüz kaldığını öğrenseniz ne yaparsınız?  (Okunma sayısı 11195 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
Ynt: 3 ay ömrünüz kaldığını öğrenseniz ne yaparsınız?
« Yanıtla #30 : 01 Aralık 2009, 00:43:38 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben çok düşünüyorum aslında yapmam gerekenler var ama hep erteliyorum. A>klıma getirdiniz yine gidip yapayım bari .  ;D  Malın mülkün varsa önce  tapuya serh düşürmek ilk iş bence ... Sağlam bir avukat bunları haleder. Vekaletinde çeşitleri var :) araştırarak yapmak lazım . Ölünce şu kişi karar versin gibi, buraya devrolsun gibi....
Sonra organ bağışlatabiliyorsam , hastalığım müsaitse hemen bağışlarım . Gunlük , başkalarının okumasını istemediğim neyim varsa yakarım.  Uzun uzun denizi seyrederim, dinlemediğim şarkıları dinlerim .  Sonrada bol bol namaz kılarım. Bu kadar herhalde....

Allah  bunları yapabilmeyi nasip etsin :)  bana  ;D

herşey güzel ama ben ölmeden organ bağışlamaya karşıyım. o kadar kötü bir devirdeyiz ki sizin ehliyetinizin arkasında organ bağış işaretini seçili olduğu bilgisine bir şekilde ulaşan organ mafyası bile peşinize düşebilir . en iyisi bunu yine etrafınızda 3-5 kişiyle paylaşmanız.

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #31 : 01 Aralık 2009, 00:52:25 »

organ mafyası diye bişey olduğuna inanmıyorum ben .İnsanların çaresizliği kullanılıyor daha çok. Tabi ben hastayım alın demicez canım :) Bu işi ayarlıcak insanlarada ihtiyac var. Yani mutlaka vardır satmak isteyen, ve bu işleri organize edenler ama  sağlık bakanlığı bu işi çok sıkı tutuyor kuzenime böbreğimi vermek istedim ama çok araştırdılar olmaz dediler . 

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
« Yanıtla #32 : 01 Aralık 2009, 01:05:49 »
3 ay ömrüm kaldığını bilsem, heralde 3 gün içinde kederimden ölürdüm  :-\
düşünmesi bile korkunç. sanmıyorumki kimse sağlıklı düşünebilsin.
3 günde ölmesem bile düşünmekten hiçbirşey yapamazdım heralde...

Peki 3 ay ömrünüz kalsaydı, hergünkampanya forumdan üyeliğinizi silip kampanyalara veda edebilirmiydiniz  :D
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Liquist*

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • bir zamanlar LOCKERZ vardı, hey gidi günler
« Yanıtla #33 : 01 Aralık 2009, 01:43:47 »
Yarın yaşıyacağımın garantisi yokki o 3 ayıda normal yaşarım. ;D ;D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #34 : 01 Aralık 2009, 22:01:50 »
Ben çok düşünüyorum aslında yapmam gerekenler var ama hep erteliyorum. A>klıma getirdiniz yine gidip yapayım bari .  ;D  Malın mülkün varsa önce  tapuya serh düşürmek ilk iş bence ... Sağlam bir avukat bunları haleder. Vekaletinde çeşitleri var :) araştırarak yapmak lazım . Ölünce şu kişi karar versin gibi, buraya devrolsun gibi....
Sonra organ bağışlatabiliyorsam , hastalığım müsaitse hemen bağışlarım . Gunlük , başkalarının okumasını istemediğim neyim varsa yakarım.  Uzun uzun denizi seyrederim, dinlemediğim şarkıları dinlerim .  Sonrada bol bol namaz kılarım. Bu kadar herhalde....

Allah  bunları yapabilmeyi nasip etsin :)  bana  ;D

herşey güzel ama ben ölmeden organ bağışlamaya karşıyım. o kadar kötü bir devirdeyiz ki sizin ehliyetinizin arkasında organ bağış işaretini seçili olduğu bilgisine bir şekilde ulaşan organ mafyası bile peşinize düşebilir . en iyisi bunu yine etrafınızda 3-5 kişiyle paylaşmanız.

Yok artık daha neler... Organ mafyası senin organını almak isterse ehliyetin arkasındaki bagıs kutularına bakmaz, her şekilde alırlar yeterki almak istesinler. Bunuda nerden duyduysan kandırmışlar seni ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

crn_knk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 01 Aralık 2009, 23:38:39 »
Saçma düşünceler bunlar bence ama tabiki kişinin kendi vereceği bi karar,ben ölünce toprağın altında çürüyeceğine birilerinin hayatını kurtarsın organlarım,ben böyle düşünüyorum ve bulduğum ilk fırsatta 5 ay önce organlarımı bağışladım ;) :)

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 01 Aralık 2009, 23:41:47 »
3 takla atarım :P

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
« Yanıtla #37 : 02 Aralık 2009, 00:05:15 »
3 takla atarım :P

takla atarım derken  :D
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #38 : 17 Aralık 2009, 18:46:57 »
haca gider tövbe eder zamanımın çoğunu ailemle ve sevdiklerimle geçirirdim. :-[
Allah herkese uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin.

aynen canım bende öyle...

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #39 : 17 Aralık 2009, 19:30:14 »
3 ay ömrümüzün kaldığını öğrensek diyince ne kadar çok şey geçti akıllardan :) kendi adıma düşündüm de belki daha az ömrüm kaldı sadece bilmek mi önemli olan...Hacca falan gitmezdim ben tövbe de etmezdim öleceğim için tövbe edip karşı tarafa tertemiz gideceğimi sanmıyorum zaten  :) hem ne suç işlediysem cezamı çekmeliyim ;D  Sadece bi hastane odasında ( bilgisayarımdan ve netimden  uzaklarda :P) ölmek  istemezdim  bişeyleri de değiştirmeye çalışmazdım kapı çalana kadar  aynen bu şekil devam ederdim hayatıma :)
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)