Gönderen Konu: 3 ay ömrünüz kaldığını öğrenseniz ne yaparsınız?  (Okunma sayısı 11152 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: 3 ay ömrünüz kaldığını öğrenseniz ne yaparsınız?
« Yanıtla #20 : 30 Kasım 2009, 16:08:39 »
Her Gün Hatta Her Saat  Baska Bi Hatunla Takılırım  ;D, Almak İstedigim Spor Arabayı Alıp Hız Limitlerini Zorlarım, Biraz adrenalin Olması İçin Banka Soyarım Sonra Spor Arabamla Polisleri Peşime Takarım. Bungee Jumping Yaparım. Uçak Kaçırırım, Aklıma gelen her türlü heyecanlı adRenalinli Olayı Yasarım. Bütün Günlerimi Böyle Geçirip Ölümüme 1 Gün Kaldıgında Kız Arkadasımla Bir Dag Evinde Şömine Eşliğinde Kahvelerimizi Yudumlayarak Sakin Bi Şekilde Ölümümü Beklerim ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
« Yanıtla #21 : 30 Kasım 2009, 16:33:10 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
akşam eşime dedim 3 ay ömrüm kalsa şunları yapardım evde konusu oldu diyor sen şimdi ne var ne yok hepsini oğlanın üstüne yaptırtırsın diyo  ;D evettt dedim bir tanecik bebişim ona kalsın herşey el karısı yiyeceğine  :D
vaad ettim oğlumu üvey anne elinde büyütme anneme ver dedim  :'( kolera açtı konuyu benim içim dün düşün düşün sızladı durdu  :-[ aslında birazda iyi oldu dünyevi şeylerin geçiçiliğini gösterdi  ::)

:D :D

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #22 : 30 Kasım 2009, 16:46:46 »
Her Gün Hatta Her Saat  Baska Bi Hatunla Takılırım  ;D, Almak İstedigim Spor Arabayı Alıp Hız Limitlerini Zorlarım, Biraz adrenalin Olması İçin Banka Soyarım Sonra Spor Arabamla Polisleri Peşime Takarım. Bungee Jumping Yaparım. Uçak Kaçırırım, Aklıma gelen her türlü heyecanlı adRenalinli Olayı Yasarım. Bütün Günlerimi Böyle Geçirip Ölümüme 1 Gün Kaldıgında Kız Arkadasımla Bir Dag Evinde Şömine Eşliğinde Kahvelerimizi Yudumlayarak Sakin Bi Şekilde Ölümümü Beklerim ;D
ohhh   senin sinemayla falan aran iyi anlaşılan ;D  hayalini bölmüş gibi olcak ama spor arabayı neyle alıon hadi aldın bankayı soydun yakalandın mı son 3 ayı içerde geçirmekte var  ;D uçak kaçırmaya falan hiç girmiom zaten :D Hadi hepsi istediğin gibi olsun bunun  bide diğer tarafı var ;D ;D ;D
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 30 Kasım 2009, 18:17:00 »
akşam eşime dedim 3 ay ömrüm kalsa şunları yapardım evde konusu oldu diyor sen şimdi ne var ne yok hepsini oğlanın üstüne yaptırtırsın diyo  ;D evettt dedim bir tanecik bebişim ona kalsın herşey el karısı yiyeceğine  :D
vaad ettim oğlumu üvey anne elinde büyütme anneme ver dedim  :'( kolera açtı konuyu benim içim dün düşün düşün sızladı durdu  :-[ aslında birazda iyi oldu dünyevi şeylerin geçiçiliğini gösterdi  ::)
ay medicim aynı şeyleri düzünüyoruz.bende vasiyet ettim eşime kızımı üvey anne elıne bırakma annanesine ver dedim.babanesine değil ama annanesine  ;D
ayrıca kolera eşimin sana selamı var dün gece açtığın konu yüzünden eşimi uyutmadım konu konuyu açtı adamın kafasını ütüledim gece 3 e kadar ;D ;Dben zaten arada bir yaparım ona bu muhabbeti ona ben ölürsem evlenme diyemem çünkü eşiim daha 26 yaşında.ama dabi bende ölcek olsam bile kıskanmaktan vazgecemiyorum...yatak odasını dedım boş bir oda var bizim üst katta oraya koy dedım.kapısını kiritle dedim.duvara kocaman resmimi as dedim.arasıra gir oraya bak ağla dedim(tipik bir türk filmi tiryakisiyim) ;D ;D

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
« Yanıtla #24 : 30 Kasım 2009, 18:28:01 »
:D pozitif düşünün :D niye hep negatif düşünüonuz :D

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 30 Kasım 2009, 18:28:35 »
tipik Tük filmi tarzında da yazsan duygulandım ama yaaa :-\ :-\ :-\ :-\
Biz ölünce herkes kaldığı yerden devam edecek  yerimizi başkaları alacak
malınızı mülkünüzü çocuklarınızın üstüne geçirme fikri süper bende annemin üzerine yapmak isterim herşeyimi bi de kız kardeşime diğer aile üyelerine bişey yok :D
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 01 Aralık 2009, 00:15:26 »
allah kimsenin başına vermesin diyelim bundan iki yıl önce tesadüf eseri beynimde bir tümör olduğunu öğrendim inanın oan ne düşeneceğimi bilmiyordum şaşkın kızgın ve daha birçok vede ilk önemlisi bana bişe olursa çocuğum nasıl büyür çünkü zaten eşimden ayrıyım ailemle yaşıyordum ama insan o anda sağlıklı düşünemz oluyor sadece bunu bilin çok şükür iyileşdim ama herzaman diyorum allah kimsenin başına vermesin birde pat diye yüzüne söyleyen doktorlardan korusun
olduğu kadar olmadığı kader..

jodi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 01 Aralık 2009, 00:30:08 »
allah kimsenin başına vermesin diyelim bundan iki yıl önce tesadüf eseri beynimde bir tümör olduğunu öğrendim inanın oan ne düşeneceğimi bilmiyordum şaşkın kızgın ve daha birçok vede ilk önemlisi bana bişe olursa çocuğum nasıl büyür çünkü zaten eşimden ayrıyım ailemle yaşıyordum ama insan o anda sağlıklı düşünemz oluyor sadece bunu bilin çok şükür iyileşdim ama herzaman diyorum allah kimsenin başına vermesin birde pat diye yüzüne söyleyen doktorlardan korusun

çok geçmiş olsun  :( ben de 2 ay önce ameliyat oldum kist aldırdım, doktor pat diye ameliyat edicez deyince başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü :( allah kimseye yaşatmasın, sağlık her şeyden önemli...

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #28 : 01 Aralık 2009, 00:37:09 »
Ben çok düşünüyorum aslında yapmam gerekenler var ama hep erteliyorum. A>klıma getirdiniz yine gidip yapayım bari .  ;D  Malın mülkün varsa önce  tapuya serh düşürmek ilk iş bence ... Sağlam bir avukat bunları haleder. Vekaletinde çeşitleri var :) araştırarak yapmak lazım . Ölünce şu kişi karar versin gibi, buraya devrolsun gibi....
Sonra organ bağışlatabiliyorsam , hastalığım müsaitse hemen bağışlarım . Gunlük , başkalarının okumasını istemediğim neyim varsa yakarım.  Uzun uzun denizi seyrederim, dinlemediğim şarkıları dinlerim .  Sonrada bol bol namaz kılarım. Bu kadar herhalde....

Allah  bunları yapabilmeyi nasip etsin :)  bana  ;D

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 01 Aralık 2009, 00:38:29 »
çok geçmiş olsun