Gönderen Konu: Adana Akçatekir Yaylasında İnternet Kullanan Varmı  (Okunma sayısı 2378 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
şehirden yaylaya,yayladan şehire Nakil işine hat babamın üzerine olduğu için pek rahatını bozup ttneti taşımak istemez habire nakille.

adana akçatekir yaylasında kullanabileceğim geçici olarak 3-5 aylık vodem-vınn vs gibi internet çözümleri varmı ? yani sizin kullandığınız tavsiye edeceğiz bir internet çözümü.

DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Adana Akçatekir Yaylasında İnternet Kullanan Varmı
« Yanıtla #1 : 22 Nisan 2016, 12:52:22 »
turkcell çekiyorsa orada turkcell konuşma hattınızı
vınn modemine takıp kullanabilirsiniz hattınız küçükse dönüştürücüde almanız lazım misal ;
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

geçen sene benim qapeldeki puanlarla günlük 250 mb almıştım bu sene stok yok günlük 100mb var.
cepten net paketleri alırsınız anca o şekilde olur

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 22 Nisan 2016, 14:21:21 »
turkcell hattım var içindede 100 liradan fazla kontör var.şimdi bu wınn kaç gb sınırsın limitsiz oluyormu :) eski usül sim kart var nano değil. yaylada turkcell canavar gibi çekiyor ama internet böyle evdeki gibi net çekermi.bağlantı ttnet gibi olurmu sorunsuz. mesela yayladan yazlığa geçmek sitesem orayada götürmek isterim. fiyatı şöyle hesapladım 3-4 ay için 300 lira gitsin bende razıyım.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 22 Nisan 2016, 20:37:09 »
turkcell hattım var içindede 100 liradan fazla kontör var.şimdi bu wınn kaç gb sınırsın limitsiz oluyormu :) eski usül sim kart var nano değil. yaylada turkcell canavar gibi çekiyor ama internet böyle evdeki gibi net çekermi.bağlantı ttnet gibi olurmu sorunsuz. mesela yayladan yazlığa geçmek sitesem orayada götürmek isterim. fiyatı şöyle hesapladım 3-4 ay için 300 lira gitsin bende razıyım.
vınn modemdir.2.elleride satılır sıfırıda satılır

eski usül kartsa direkt takabilirsiniz içine.100 liradan fazla kontör değil TL dir o :D işte normal telefona internet alacaksınız ona takınca laptopta kullanacaksınız

tabi her video açarsanız bu net paketi yetmez ek paketler felan alabilirsiniz
telefon çekiyorsa nette çeker herhalde bu konuda bilgim yok.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 22 Nisan 2016, 21:47:44 »
@jbaskan  bakalım artık araştıralım nasıl kafama yatarsa. han i demek istiyorumki hattaki liralardan kessin kontörleri :D