0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3 Adet Sagem Cep Telefonu Kazanmışsın Satmayı Düşünüyomusun Acaba? Eger Düşünüyosan Modellerini Yazabilirmisin
Bizde hoşgeldin dedik ama küserim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 Adet Sagem Cep Telefonu Kazanmışsın Satmayı Düşünüyomusun Acaba? Eger Düşünüyosan Modellerini Yazabilirmisinyani cep telefonunu 1 tanesini hiç kullanmadım ama modelini tam olarak bilmiyorum sagem kapaklı kameralı gri güzel bir telefon satadabilirim takasta olabilir....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 Adet Sagem Cep Telefonu Kazanmışsın Satmayı Düşünüyomusun Acaba? Eger Düşünüyosan Modellerini Yazabilirmisinyani cep telefonunu 1 tanesini hiç kullanmadım ama modelini tam olarak bilmiyorum sagem kapaklı kameralı gri güzel bir telefon satadabilirim takasta olabilir....Modeli Öğrenebilirmiyim. Bataryanın Alt Tarafında Yazması Lazım. Veya Kutuyla Geldiyse Kutusunda Yazıyodur. Ona Göre Fiyat Arastırması Yapıp Uygun Fiyat Söylerseniz Alabilirim
hoşgeldin sedacım bende eskilerden belki tanırsın.