Gönderen Konu: EvdePismis.Com-Siz Mutfağı Seçin, Yemekler Bizden (22.4.2016)  (Okunma sayısı 1496 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı davidof

• Usta Kampanyacı
EvdePismis.Com’da Bahar Şenliği Facebook’ta Başlıyor….

EvdePismis.Com’daki mutfaklar hem kazanıyor, hem de kazandırıyor.

Sitemizdeki mutfaklardan en beğendiğinizin ismini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin açılan sayfadaki gönderinin altına yazın ve gönderiyi paylaşın. Yapılacak çekilişle 1 kişiye ₺ 150, 1 kişiye ₺ 100 ve 1 kişiye ₺ 50 değerinde alışveriş çeki hediye ediyoruz.

Çekiliş Kuralları

Kampanyamız 22 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecektir.
    Çekilişe 18 yaşını doldurmuş herkes 1 kez katılabilir.
    Çekiliş sonuçları 23 Nisan 2016 tarihinde facebook ve blog sayfamızdan duyurulacaktır.
    Çekiliş sonucunda en çok oy alan ilk 3 mutfağı seçenler arasında ayrı ayrı çekiliş yapılacak ve ödüller buna göre belirlenecektir.
    Ödül kazanan katılımcılar, kazandıkları Alışveriş Çeki’ni sadece gönderiye ismini yazdıkları mutfakta kullanabilirler.
    Talihliler, kazandıkları çekleri tek sipariş için kullanabilir. Sipariş tutarı çek tutarından düşükse para iadesi yapılmayacaktır. Sipariş tutarı çek tutarından yüksek ise aradaki fark, talihli tarafından karşılanacaktır.
    Kazanılan Alışveriş Çek’leri 30 Mayıs 2016 tarihine kadar kullanılabilir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Ortak bir mutfak belirlersek iyi olur  ;) ;)

İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı "Özdemir Asaf"

perishan

• Ziyaretçi
Ynt: EvdePismis.Com-Siz Mutfağı Seçin, Yemekler Bizden (22.4.2016)
« Yanıtla #1 : 12 Nisan 2016, 00:59:09 »
En beğenilen mutfağı tercih edenler arasında yapılacakmış çekiliş, ben GÖNÜL TADI mutfağını yazdım yoruma.

İSTANBUL için herkes aynı mutfağı tercih ederse şans artar bence.
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2016, 09:14:04 Gönderen: perishan »

Çevrimdışı gulcan.pelin

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • HAYAT KISA HERŞEY BOŞ..
« Yanıtla #2 : 12 Nisan 2016, 01:28:11 »
Şehirlere göre sipariş veriliyor. Ödül kazanan katılımcılar, kazandıkları Alışveriş Çeki’ni sadece gönderiye ismini yazdıkları mutfakta kullanabilirler diyor . ben izmirdeyim fundayı seçecektim ama aktif mi belli değil daha seçim yapmadım izmirden seçim yapan arkadaşlara uyum sağlarım

Çevrimdışı davidof

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 12 Nisan 2016, 10:11:06 »
En fazla mutfak olan il  İstanbul olduğuna göre muhtemelen en çok oy alan mutfak bu ilden çıkacak.

Perihan hanım GÖNÜL TADI mutfağını yazdığını belirtmiş. Hepimiz bunu yazarsak seçilme ihtimali yükselir ve İstanbul'daki bir forumdaş kazanabilir.

Buna benzer bir şeyi ikinci en fazla mutfak olan il İzmir ve üçüncü en fazla mutfak olan il Kocaeli için de düşünebiliriz.

Bu iller için mutfak önerilerinizi buraya yazın.

Ben de GÖNÜL TADI mutfağını yazdım  ;)

Neticede forum bu, bizim olduğumuz il listede yoksa veya çok az mutfak varsa kendi şansımızı boşuna zorlamak yerine kazanma şansı yüksek olan kişilere yardım etmiş oluruz  ;)

İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı "Özdemir Asaf"

Çevrimdışı gulcan.pelin

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • HAYAT KISA HERŞEY BOŞ..
« Yanıtla #4 : 12 Nisan 2016, 17:26:53 »
Bir de kazanınca seçeceğiniz menü eve kadar gelmiyor seçenek çok az ona göre seçin derim ben katılmayacağım ama sizlere destek olurum