merhaba
Kişisel mesaj göndermek için uygun kriterlere sahip değilsiniz, lütfen biraz daha foruma katkıda bulunun...
mesajı geldı.ne anlama gelıyor
yani forum içerisinde birşeyler paylaşın. Mesaj ileti konu vs vs
bu sınırlamanın kalkması için kaç mesaj yazmak gerekiyor hocam ?
Tek kriter mesaj sayısı değil. Başka üyeler tarafından suistimal edilmemesi için detay veremiyorum. Ancak orada yazdığı gibi foruma katkı sağlamış olmanız gerekiyor
Tek kriter mesaj sayısı değil. Başka üyeler tarafından suistimal edilmemesi için detay veremiyorum. Ancak orada yazdığı gibi foruma katkı sağlamış olmanız gerekiyor
Aynı şey link paylaşmak için de geçerli galiba değil mi?
Konu açamıyoruz sadece gönderilere yorum yapabiliyoruz benim anladığım kadarıyla
Konu açamıyoruz sadece gönderilere yorum yapabiliyoruz benim anladığım kadarıyla
Siz konu açmayı deneyin bakalım,moderatörlerimiz gereken düzenlemeyi yapacaklardır.
Siz konu açmayı deneyin bakalım,moderatörlerimiz gereken düzenlemeyi yapacaklardır.
Deniyorum ama olmuyor biraz katkıda bulunun diye mesaj çıkıyor yapamadım
Biraz gönderilere uygun katkı sağlabilirseniz ilerleyen zamanda konu ekleme fırsatı elde edebilirsiniz.
quote author=detective link=topic=111931.msg1181946#msg1181946 date=1494238774]
Deniyorum ama olmuyor biraz katkıda bulunun diye mesaj çıkıyor yapamadım

[/quote]