Gönderen Konu: Acil Yardım Hattı  (Okunma sayısı 2374 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Acil Yardım Hattı
« : 05 Nisan 2016, 22:42:28 »
Arkadaşlar ihtiyaç duyduğumuz her alanda yardım istemek için bu başlığı açmak istedim.

mesela telefon yardımı,pc tavsiyesi,yemek,yumurtadan düşen yavru kuş bakımı, pratik püf noktaları gibi vs...gibi hayatın ve hayatımızın her alanındaki konular hakkında yardım almak için bu başlığı kullanalım istedim.

başlığın konsepti birisi yazınca cevap vermek olsun.öyle kimse ihtiyaç duymadan bilgi birikim yapmayalım yani sayfaya.

aynı konuların  defalarca başlığı açılması yerine herkes buraya yazsın.buradan devam etsin.

hatta bunu serbest kürsüden çıkarıp önemli başlaıklara sabitleme gibi birşey daha hayırlı olur.

@admin göreve lütfen :)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Acil Yardım Hattı
« Yanıtla #1 : 09 Nisan 2016, 17:07:28 »
ilk yardımıda ben isteyeyim bari. windows 10 da twitterdan,facebook tan veya webten bir resimi direk masaüstüne nasıl indiriyoruz. yani klasöre dosyaya değil.direk pc nin ekranına.

mac osx sistemde direk mouse ile resimi alıp masaüstüne alıyordum.kulağından çekip masaüstüne bırakıyordum :D windowsa alışmam zor gibi :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 09 Nisan 2016, 18:24:45 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ilk yardımıda ben isteyeyim bari. windows 10 da twitterdan,facebook tan veya webten bir resimi direk masaüstüne nasıl indiriyoruz. yani klasöre dosyaya değil.direk pc nin ekranına.

mac osx sistemde direk mouse ile resimi alıp masaüstüne alıyordum.kulağından çekip masaüstüne bırakıyordum :D windowsa alışmam zor gibi :D

fotoğrafın üzerine sağ tıkla deyim resmi farklı kaydet diyin kaydedeceğiniz yeri seçiyorsunuz
Toplumsal Değerlerimiz İçerisinde Yaşamaya Çalışıyorum Ama Yaşayamıyorum

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 09 Nisan 2016, 18:34:03 »

fotoğrafın üzerine sağ tıkla deyim resmi farklı kaydet diyin kaydedeceğiniz yeri seçiyorsunuz

onu yapınca resimlerin üzerinde kırmızı renkte engel işareri çıkıyor

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 09 Nisan 2016, 18:39:29 »

resmi yeni

onu yapınca resimlerin üzerinde kırmızı renkte engel işareri çıkıyor
çıkmaması lazım
olmazsa REsmi yeni sekmede aç diyin yeni açılan pencerede deneyin bir de aynı işlem,i
Toplumsal Değerlerimiz İçerisinde Yaşamaya Çalışıyorum Ama Yaşayamıyorum

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 09 Nisan 2016, 20:39:40 »
en son çareyi söylüyorum resmin fotoğrafını çekmek;

klavyenizde printscr prtsc prtscr hangisi yazıyorsa onu bulun numaratörün üstünde olur genellikle
resmi tam ekran açın
sonra o tuşa 1 kez basın
boş bir paint sayfası açın ve gene klavyenizde ctrl+v tuşuna aynı anda basarak paint sayfasına yapıştırın
kenarlarını kesin düzeltin ve resim sizin
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 09 Nisan 2016, 22:12:54 »
öyle çok uzun hikaye resimi yapmak :D ben trackpad i kullanmıyorum.usb üzerinden apple imac imdeki mosueyi, hp laptop a taktım.birincil düğmeyi sol yapınca resimi sağ tıklatmıyor.birincil düğmeyi sağ yaptım oldu resimi alma işlemi çıkıyor ama gene alamadım çünkü bu sefer uygulamalara sayfalara tıklatmadı

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 17 Nisan 2016, 22:53:15 »
Windows 10 ses sorununu nasıl çözeceğim .internetten araştırdım bulamadım. sorun şu. sistemde sorun yok.ses gayet düzgün ama internette video izleyediğimde ses gelmiyor. internetten tv izlediğimde ses gelmiyor.bazılarında ise yok denecek kadar az geliyor