CarrefourSA
Nisan fırsatları ile 5-11 Nisan’da tüm CarrefourSA'larda ve carrefoursa.com'da enginarın tanesi sadece 1 TL.
Soyulmuşu migrosta tane 2.5. İyi fiyat bence.
istediğimiz kadar alabiliyor muyuz acaba
kardeşim bakmışda çok sararmış taze gibi değil dedi almamış
express e baktım bugün yoktu
mevsim sonlarına doğru pazarda da bu fiyata düşüyor ama burda carrefour olsa alırdım iyi fiyat
mevsim sonlarına doğru pazarda da bu fiyata düşüyor ama burda carrefour olsa alırdım iyi fiyat
hangi ildesin, Ankara'da pazarda bu fiyata bulmak mümkün değil, zaten pazarda pek bulunmuyor, genelde marketlere geliyor
hangi ildesin, Ankara'da pazarda bu fiyata bulmak mümkün değil, zaten pazarda pek bulunmuyor, genelde marketlere geliyor
mANİSADAYIM Ankarada yaşayan bi tanıdığımıza annesi Manisadan Ptt kargo ile gönderiyordu
mANİSADAYIM Ankarada yaşayan bi tanıdığımıza annesi Manisadan Ptt kargo ile gönderiyordu 
Evet Ankara için kaçırılmaz bir fırsat o yuzden