Gönderen Konu: Little Caesars Pepsi Kampanyası (04.05.31.05.2016)  (Okunma sayısı 3543 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
KATILIM KOŞULLARI

Çekilişe katılma şekil ve şartları; 04.04.2016 (saat: 10.00) - 31.05.2016 (saat: 23.59) tarihleri arasında, Türkiye genelindeki tüm Little Caesars pizza restoranlarından, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin veya telefonla tek seferde 1 adet Pepsi’li Maç Menüsü satın alanlara kasalardan veya sipariş paketlerinin içerisinde verilecek olan üstü kapalı katılım kartı üzerinde bulunan şifreyi  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (ücretsiz) internet sitesindeki ilgili alana şifre, Gsm no, ad, soyad ve adres bilgilerini giren  (internet sitesinden şifre girilmesi kampanya süresince her gün 24 saat kesintisiz olup son şifre gönderim tarihi 31.05.2016  saat: 23.59 dur.) katılımcılara her şifre için 1 (bir) çekiliş hakkı verilecektir. İkramiye tesliminde şifreli kart ve fiş/fatura ibrazı zorunludur.
Diğer Hususlar; Çekiliş 06.06.2016 tarihinde saat 12:00 de  Beşiktaş 25.Noterliği Levent Cad. No:56/A T.S.Y.D Karşısı 1.Levent İstanbul adresinde bahçe katında noter huzurunda halka açık olarak yapılacaktır.  Çekiliş sonuçları Akşam Gazetesi   08.06.2016 tarihli Akşam Gazetesi’nde ilan edilecektir. Kazanan asil ve yedek talihlilere ayrıca taahhütlü posta kanalı ile de tebligat yapılacaktır. Asil talihli son başvuru tarihi: 23.06.2016,  Yedek son başvuru tarihi: 08.07.2016’dir. İkramiyelerin son kullanma tarihleri:1-30 Eylül 2016 tarihleri arasındır. Kampanya Little Caesars pizza restoranlarından, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin veya telefonla verilen siparişlerde de geçerlidir. Şifreli üstü kapalı katılım kartı;  Little Caesars pizza restoranlarında kasalardan, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin veya telefonla verilen siparişlerde sipariş paketlerinin içerisinde verilecektir. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet adresinden yapılan katılımlar ücretsizdir. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ücretsiz internet katılımında şifre, ad, soyad ve adres bilgileri eksik olanlar çekilişe dahil edilmeyecektir. Mükerrer katılımlar elenerek, ilk gönderilen şifre kabul edilecektir. Seyahat İstanbul’da başlar ve biter. İstanbul dışından gelen talihlilerin yol masrafları ile Pasaport ve vize işlemleri talihliye aittir. Seyahat ikramiyesi talihli dışında başkası tarafından kullanılamaz, nakde çevrilemez ve devredilemez. Seyahat ikramiyesi çift kişiliktir. Çekiliş sonucu belirlenecek talihlilerin seyahate gitmeden önce veya seyahat sırasında kendilerinden kaynaklanan herhangi bir sorundan (Talihlinin uçağı kaçırması, son anda katılamaması, vize alamaması, hastalık, kaza) kampanyayı düzenleyen şirket sorumlu değildir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti., Çelebi Hizmet Gıda İşletmeleri Turizm San. ve Tic. A.Ş., Roket Works Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti ve Yeşim Özgür-Kampanya Evi çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri teslim edilmez.  İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. İkramiye olarak 4 çifte 1-30 Eylül tarihleri arasında Avrupa ülkelerinden birinde yapılacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi  maçlarından birine çift kişilik seyahat (: 4* Otel'de 1 gece konaklama ve kahvaltı. Maç bileti, seyahat sigortası, İstanbul SAW veya AHL çıkışlı ekonomik sınıf direkt gidiş-dönüş uçak bileti. Havalimanı-otel -  Havalimanı ve Otel-Stad-Otel arası gidiş-dönüş transferler.) hakkı verilecektir. MPİ’nin 28.03.2016 tarih ve 52739871-255.01.02/ 743-2725 sayılı izni ile düzenlenmiştir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
Ynt: Little Caesars Pepsi Kampanyası (04.05.31.05.2016)
« Yanıtla #1 : 29 Mart 2016, 21:58:01 »
Yinemi 1 gece.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #2 : 30 Mart 2016, 00:07:02 »
Pepsi ve Lays seriye çıktı artık takip edemiyorum.Demek ki kampanyalarla satış artışından çok memnunlar.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı kemaldogru

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 30 Mart 2016, 07:14:48 »
ps4 xbox falanda olaydı keşke katılmaya değmez bence

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 16 Nisan 2016, 03:13:44 »
kodu giriyorum kampanya sona erdi diyor var mı deneyen ve yapan

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #5 : 21 Nisan 2016, 11:04:31 »
13 nisan da 1 adet şifre girmişim, sorun yoktu.

Çevrimdışı murakami

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 21 Nisan 2016, 19:38:29 »
Bu pepsili maç menüsünün fiyatı ne kadar arkadaşlar?

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #7 : 24 Nisan 2016, 00:23:23 »
Orta boy menü 32,50 tl idi sanırım. Gel al ile almama rağmen fiyat değişmedi. İçinde 2 orta boy pizza ve 1 litre pepsi var. Ben söyledim, öyle bir kampanya yok dediler. Siteden kampanyayı gösterince kartı hatırladılar galiba. Sonra verdiler.

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 24 Nisan 2016, 01:52:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Orta boy menü 32,50 tl idi sanırım. Gel al ile almama rağmen fiyat değişmedi. İçinde 2 orta boy pizza ve 1 litre pepsi var. Ben söyledim, öyle bir kampanya yok dediler. Siteden kampanyayı gösterince kartı hatırladılar galiba. Sonra verdiler.

Çalışanlar uyanıklık yapıyor bende internetten sipariş verdim getiren eleman kupon getirmedi bende siteyi gösterdim sorayım varsa getireyim dedi. Hala getirecek 3 kez şikayet açtım bakalım ne olacak bekliyorum.
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2016, 19:58:23 »
Katılım koşullarına bakmadım ama fişle gidip mağazadan isteyin. Zira bazı Fast food kampanyalarında paket siparişlerde kart getirmeyeceklerini beyan ederler. Mağazada kasiyer konuyu çözer