arkadaşlar akşam için ssinemaya rezervasyon yaptırdım....telde hediyemide sordum hediyem gelmiş ama paketliymiş ,içinde ne var bilmiyolar....akşam öğrenicem...
arkadaşlar akşam için ssinemaya rezervasyon yaptırdım....telde hediyemide sordum hediyem gelmiş ama paketliymiş ,içinde ne var bilmiyolar....akşam öğrenicem...
öğrenince yazarmısın bizede case neymiş ona takıldım bende

iyi seyirler bu arada
Merakla bekliyoruz ne olduğunu
bende aradım şimdide Ankamall Afm nin haberi yok.Umarım bi hüsranla karşılaşmam.
bana da mail gelmiş 9 ocaktan itibaren hediyenizi belirttiğiniz lokasyondan alabilirsiniz diye
banada mail gelmiş hediyenizi 9 ocak itibariyle alabilirsiniz diyor..
bende çok merak ettim ne ki?
ben dayanamadım mail attım G.I.Joe filmine ait kol saati kazanmışım kargo ellerine ulaşmamış olabilirmiş 9 unda alın dediler.çok sevindim valla.
arkadaşlar aldım hediyemiii.....kartondan bir çerçeve ve case

))) case dedikleri kalemkutu içindede 2 kalem bir cetvel ve bir silgi var .....kol saati yoktu bende tebrik ederim....ama havamda oldu yani hediyeyi bulamadılar önce sonra film başlamadan salona getirdiler....hediyeniz diyerek...
bende şimdi afmyi aradım henüz ellerine ulaşmamış 2-3 gün içinde gelir dedi
başka hediyesini alan varmı?