Gönderen Konu: Coca Cola Euro 2016 Çekilişi  (Okunma sayısı 8528 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Coca Cola Euro 2016 Çekilişi
« Yanıtla #40 : 26 Mart 2016, 14:07:17 »
HGK + nın bir esprisi kalmadı artık. çünkü çok daha önceden,hatta hiç açılmamış kampanyaları facebooktan gruplardan görüyoruz paylaşıyorlar.

DH ye üye olalım 3-5 yıl olmuştur mesaj rakamım 50 bile değildir belki. hiç DH den 1 kez bile kampanya için girmedim ama dh den daha önce öğrenilen yer facebook.

hatta facebookta bir kişi var en az 5 tane hesabı var ve bu kişi sürekli kazanıyor. hiç görmediğim hiç açılmamış hemde kayda değer her çeşit hediyeyi kazanıyor.üstelik  5- er 10 a tane. atıyor 5 tane ayakkabı,5 tane ipod shuflle, koli koli yiyecekleri saymıyorum bile.

enteresan olan bu kişiye mesaj attım.arkadaşım bu kampanyaları nereden buluyorsun,HGK nikin nedir seni hiç tanımıyorum dedim mesaja cevap yazmadı.2-3 kere yazdım dönmedi. işin bir ilginç tarafıda bu kişi hgk dan dolu kişiyle ortak arkadaş. dedikoduya deşifreye girdiği için isimini yazamıyorum. ama hgk nikini çok merak ettim nedir necidir diye :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 26 Mart 2016, 14:25:34 »
Tv de bile reklamı dönen bir kampanyaydı bu, ben kesin açılmıştır diye foruma bile bakmadım :D

Çevrimdışı iphonex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 26 Mart 2016, 14:58:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
a101 i son anda yakaladım kapanıyormuş nerdeyse sağolsunlar yardımcı oldular 250 tane satın aldım hemen orada içip katıldım.
Ama teşekkür ederim siteye baktım şimdi 15 mayısa kadar 3 dönem daha uzatmışlar.

evet 26 mart 2016 10:00 ve 6 Nisan 2016 23:59 e kadar şifre gönderirsiniz 3.750 tane atki için ne kadar iyi düşüncelisin :)

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 26 Mart 2016, 17:49:59 »
HGK + nın bir esprisi kalmadı artık. çünkü çok daha önceden,hatta hiç açılmamış kampanyaları facebooktan gruplardan görüyoruz paylaşıyorlar.

DH ye üye olalım 3-5 yıl olmuştur mesaj rakamım 50 bile değildir belki. hiç DH den 1 kez bile kampanya için girmedim ama dh den daha önce öğrenilen yer facebook.

hatta facebookta bir kişi var en az 5 tane hesabı var ve bu kişi sürekli kazanıyor. hiç görmediğim hiç açılmamış hemde kayda değer her çeşit hediyeyi kazanıyor.üstelik  5- er 10 a tane. atıyor 5 tane ayakkabı,5 tane ipod shuflle, koli koli yiyecekleri saymıyorum bile.

enteresan olan bu kişiye mesaj attım.arkadaşım bu kampanyaları nereden buluyorsun,HGK nikin nedir seni hiç tanımıyorum dedim mesaja cevap yazmadı.2-3 kere yazdım dönmedi. işin bir ilginç tarafıda bu kişi hgk dan dolu kişiyle ortak arkadaş. dedikoduya deşifreye girdiği için isimini yazamıyorum. ama hgk nikini çok merak ettim nedir necidir diye :D

doğru tahmin ettiysem bahsettiğin kişi yasin ve paylaştıkları hep yalan ;)
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı kalekale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 28 Mart 2016, 15:18:34 »
Kampanyanın 1.dönemi 25.03.2016
saat 23:59’da sona erdi.

26.03.2016 saat 10:00’dan itibaren
UEFA EURO 2016™ coşkusu devam edecek!
UEFA EURO 2016™ maç bileti kazanan talihliler
31.03.2016 tarihinde açıklanacaktır.

diyorlar,26 marttan sonra hangi kampanya yapılacak?
3 döneme ayrılmış durumda.Sanırım izinleri gecikti sonrasında yine  maç vermeye başlarlar.Ama final maçı verirlerse bomba olur onun haricinde çok aşırıda önem yaşımaz benim için.

Sadece atkı verilecek bundan sonra izin falan yok

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #45 : 29 Mart 2016, 10:14:27 »
çekilişe giden oldu mu?

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 29 Mart 2016, 12:12:19 »
7894 katılım olmus

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #47 : 30 Mart 2016, 00:38:38 »
Ben tek katılım yaptım, hayırlısı arkadaşlar. Çok da birbirinizi üzmeyin. Kul yapısı her sistemin açığı vardır. Dh üyesiyim ama kullanıcı adı - şifre girip de siteyi açtığım sayılıdır. Forum = paylaşım demektir. Kampanya anlamında Dh ye bakmıyorum, ama orada konuşulup tartışılmayan birşey yok, forumun hepsiburada sı gibi. Hali ile kalite düşüyor, ağzı olan konuşuyor. Misal adam arabanın A sından anlamıyor, ergen gibi Hyundai si varsa Hyundai şöyle Hyundai böyle. Marka fanatikliği yapıyor.
HGK ise bir branş forumu, kampanya takipçileri burada. Forum paylaşmak demek, kimse kazanmasın hep bana hep bana diyen topuğuna sıkar.

Başta Diazem , ayan , anvil gibi arkadaşların Hakkı yenmesin. Bu insanlar forumda en çok paylaşım yapan arkadaşlar. Ben işlerimden ve bu ara hayırlı işlerim olması nedeniyle foruma çok bakamıyorum. Ne zaman bu tartışmalar başlasa başka sevdiğimiz insanlarda yok hile yaptın, sen çok kazandın, ben az kazandım tartışmalarından forumdan uzaklaştı yada uzaklaştırıldı.

Ben çok şükür 2008 den beri hemen hemen tüm çekilişlere 1-7 katılımla katılıyorum. 1 araba 2 motosiklet vs ufak tefek şeyler geldi. Kanalı olan toptancılığını yapıp 1000 tane de alabilir, prosedürleri yapıyorsa tanıtım firması ve Milli Piyango nun yapacağı birşey yok.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 30 Mart 2016, 01:54:56 »
@sakaryazede 1 katılımla hiçbirşey çıktımı sana
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #49 : 30 Mart 2016, 10:08:22 »
Tabi motosiklet i öyle kazandim, araba da 7 katılımla geldi. Kampanya sonuçlarında şifreleri ve gönderme tarihlerini bile arkadaşlarla paylaşmıştım. (sharing is good :) )
« Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 12:20:37 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.