Ben tek katılım yaptım, hayırlısı arkadaşlar. Çok da birbirinizi üzmeyin. Kul yapısı her sistemin açığı vardır. Dh üyesiyim ama kullanıcı adı - şifre girip de siteyi açtığım sayılıdır. Forum = paylaşım demektir. Kampanya anlamında Dh ye bakmıyorum, ama orada konuşulup tartışılmayan birşey yok, forumun hepsiburada sı gibi. Hali ile kalite düşüyor, ağzı olan konuşuyor. Misal adam arabanın A sından anlamıyor, ergen gibi Hyundai si varsa Hyundai şöyle Hyundai böyle. Marka fanatikliği yapıyor.
HGK ise bir branş forumu, kampanya takipçileri burada. Forum paylaşmak demek, kimse kazanmasın hep bana hep bana diyen topuğuna sıkar.
Başta Diazem , ayan , anvil gibi arkadaşların Hakkı yenmesin. Bu insanlar forumda en çok paylaşım yapan arkadaşlar. Ben işlerimden ve bu ara hayırlı işlerim olması nedeniyle foruma çok bakamıyorum. Ne zaman bu tartışmalar başlasa başka sevdiğimiz insanlarda yok hile yaptın, sen çok kazandın, ben az kazandım tartışmalarından forumdan uzaklaştı yada uzaklaştırıldı.
Ben çok şükür 2008 den beri hemen hemen tüm çekilişlere 1-7 katılımla katılıyorum. 1 araba 2 motosiklet vs ufak tefek şeyler geldi. Kanalı olan toptancılığını yapıp 1000 tane de alabilir, prosedürleri yapıyorsa tanıtım firması ve Milli Piyango nun yapacağı birşey yok.