0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Katılım sayısı 6000e ulaşmış. Yormayın beni gece gece nöbetçi a101 aratmayın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapina101 i son anda yakaladım kapanıyormuş nerdeyse sağolsunlar yardımcı oldular 250 tane satın aldım hemen orada içip katıldım.Ama teşekkür ederim siteye baktım şimdi 15 mayısa kadar 3 dönem daha uzatmışlar.Yurt dışı ilgi alanın değildi hayırdır niye yüklendin öyle ve o kadar kolayı Nasıl içtin, ciddi misin yazdıklarında
a101 i son anda yakaladım kapanıyormuş nerdeyse sağolsunlar yardımcı oldular 250 tane satın aldım hemen orada içip katıldım.Ama teşekkür ederim siteye baktım şimdi 15 mayısa kadar 3 dönem daha uzatmışlar.
Kanalizasyonunda kola akan bir şehirde yaşıyoz artık.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKanalizasyonunda kola akan bir şehirde yaşıyoz artık.Kazalizasyon da yaşadığını bilmiyordum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKanalizasyonunda kola akan bir şehirde yaşıyoz artık.Kanalizasyon da yaşadığını bilmiyordum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKanalizasyonunda kola akan bir şehirde yaşıyoz artık.Kazalizasyon da yaşadığını bilmiyordum Yaşamaya ne gerek var kanalizasyona in bak inanmıyorsan.Kolaları ben yolladım burdan canın çekerse gidersin