tavsiye edermisinz arkadaşlar yapaym mı bende:D
valla sen bilirsin ama 10 15 ten sonra bile çok sıkıcı geliyor bana. nasıl günde yüzlerce puan yapıyorlar anlamıyorum. çok sıkıcı. 2 senedir üyeyim daha 400 olmama az kaldı. o derece 
5 saatte 500 yaptım, yukarda yazdığıma bakıp 17. sayfadaki tüyolara baksanız sizde yaparsınız ama yok hala nasıl yapılıyo diye soranlar var.. Mtv‘ye girip 2 tane sekme açın, mesaj kutusu sembolüne tıklayın hep (yani diğer sayfalarda gezinmenize gerek yok), bunu diger sekmedede uygulayın, yani bi birine tıklayın bi digerine, 7 veya 8. tıklamanızda çıkıyo genelde. 1 saatte en az 100 puan garanti 
ben zaten puan toplayacağım zaman dediğin gibi yapıyorum ama 5 saatte 500 diyorsun işte o kadar zaman ayıramıyorum ben sıkıcı sonuçta.
Sabır isteyen bir iş. Her kes yapamaz. Ben 50 puana kadar zor sabredebildim
yaa ne talihsizmişim

mause pade harcadım boşuna puanımı onada babam el koydu neyse şuan 320 puanım var akşama kadar 500 yaparım
Sözümü geri aldım BİTTİ
1 tane kaldı 
3 dk de bitti geriye alica kaldı hazırda bir 10000 puan bekletmek lazımki cd ler çıktığında 4-5 tane alabileyim
lego internetten indir dinle harcama böyle şeylere puanını ya tişörtler falan çok kaliteli
lego internetten indir dinle harcama böyle şeylere puanını ya tişörtler falan çok kaliteli
t-shirtlerden bedenime hiçbiri uymuyor XL yok seçeneklerde
Hemşehrim Larqeden başka büyüğü zaten yoktu.."L" sana olur bence