burcu bu bahsedilen yöntem hile değil, resimleri kapadığımız için sayfa yenilenmesi daha hızlı oluyor, zaman kazanılmasını sağlıyor o kadar.
burcu bu bahsedilen yöntem hile değil, resimleri kapadığımız için sayfa yenilenmesi daha hızlı oluyor, zaman kazanılmasını sağlıyor o kadar.
Ya bırak şunu aslında bunu kaale alıp cevap bile vermemek gerekiyo da sinirlenip yazıyorum. naparsın işte her forum lazım bir iki tane benim değilki engel olayım girişine
Arkadaşlar tamam.. Sakin.. Lütfen kimse kimseye kırıcı olmasın..
100 puanı kaç saatte kasıyosunuz ve kuponların geçerlilik süresi ne kadar arkadaşlar ?
Hilesini bulamasam da yeni bir teknikle 1 haftada 4000 yapabildim..Çok şükür dün gece de siparişimi verdim hehe:D Bu arada günlük 2-3 saat ayırmak gerekiyor..
Yeni teknik derken sayfa yenilemekten farklı bir şey herhalde
Öncelikle bu gerginliği anlamış değilim..Böyle olacağını bilsem hiç yazmazdım..Puanların geçerlilik süresi sınırsız ama ürün stoklarda olmazsa beklemek zorunda kalıyorsun..Benim uyaptığım teknikte daha hızlı bir sürede altın toplamak..1 saatte 200 altın toplayabilirsin..
Opera ile yapılmaz..Opera web tarayıcısı altınları kabul etmiyor..İnternet Explorerin son sürümü ile çok sayıda internet sayfası ve sekmelerle yapıyoruz arkadaşlar..Bu arada bu hile değil sadece dakikalarla yarış..Size tavsiye günlük 2-3 saat yapın..Yanınıza kahvenizi de alın..Diğer işlerinizi de yapın ve tabiki de müziğinizi de açın..İşlem tamam:P
ben operada altın topluyorum, altınların hepsini kaydediyor, hiç sorun yaşamadım bu konuda.
Hilesini bulamasam da yeni bir teknikle 1 haftada 4000 yapabildim..Çok şükür dün gece de siparişimi verdim hehe:D Bu arada günlük 2-3 saat ayırmak gerekiyor..
Yeni teknik derken sayfa yenilemekten farklı bir şey herhalde 
Web tasarımcılığıyla eskiden çok ilgilenirdim ama şimdi başka bir alanda uzmanlaştım..Pc donanım üzerine çalışıyorum..Code ile oynayabiliyoruz ama hiç uğraşmadım..Diğer teknik de herkesin sabırla yapabileceği çoklu F5 tekniği..