Kahve Kuponu vermiceklermi?
Devrim şu kahve işine el al
Tamam da biraz sabret lütfen..Mias yılbaşı gecesi çok güzel etkinlikler yapacak:-)
ne zamana kadar bu yarışma
2010 'a girerken organizasyonlar yapılacak! ! !
Tamam da biraz sabret lütfen..Mias yılbaşı gecesi çok güzel etkinlikler yapacak:-)
Ya sen ne kadar yalancısın. Ramazanda çok güzel hediyeler gelcek dedin hiçbişey olmadı, şimdide yılbasında diyosun. Eline ne geciyo böyle yalan söylemekle?
Ya sen ne kadar yalancısın. Ramazanda çok güzel hediyeler gelcek dedin hiçbişey olmadı, şimdide yılbasında diyosun. Eline ne geciyo böyle yalan söylemekle?
Bilip bilmeden yorum yapmasan çok isabetli olacak..Bir insana iftira atarken seviyeli düşün..Sony BMG az sayıda ürün gönderdiği için yarışmalar yapıldı ve bende Eros ramazotti dvdsi kazandım..Senin istediğin türden etkinlikleri yapamadığımız için ÖZÜR DİLERİZ..Benim kimseye yalan borcum yok sevgili şansperisi bile hediye kazandı..Kahve kuponu 1 yıldır dağıtıldı ama sözleşme pes edildiği için kahve kuponu etkinliği olmayacak..Böyle konuşarak kendi egolarını tatmin edemezsin!!!
evet ben de çok güzel bi müzik cd si kazandım
Çok teşekkürler arkadaşlarım çok sağ olun..İyi ki varsınız:-)