0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende zaten altın maltın yok şu ana kadar 11 tane toplayabilmişim bi tek yarışmalarına bakıorum ondan da bişi çıkmadı ya nesyse
ya altın çıkıyor ama altına tıklayınca ekran tamamen kararıyor donup kalıyo kaç gündür böyle 777 altında kaldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende zaten altın maltın yok şu ana kadar 11 tane toplayabilmişim bi tek yarışmalarına bakıorum ondan da bişi çıkmadı ya nesysearkadaşlar altın hep çıkıyor da Esra abla bu konuda gerekli çözümleri yapıyor ve artık bir daha bozulmayacak..Sİz altın toplamaya devam edin çok yakında çok güzel cd ve dvdler koyulacakmış :-)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende zaten altın maltın yok şu ana kadar 11 tane toplayabilmişim bi tek yarışmalarına bakıorum ondan da bişi çıkmadı ya nesysearkadaşlar altın hep çıkıyor da Esra abla bu konuda gerekli çözümleri yapıyor ve artık bir daha bozulmayacak..Sİz altın toplamaya devam edin çok yakında çok güzel cd ve dvdler koyulacakmış :-)cd ve dvd ler kaç puan olcakmış bide altın topplamak zormuş gercekten güvenlik kodu felan soruyo bide sayfayı 6-7 defa yenilemek gerekiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende zaten altın maltın yok şu ana kadar 11 tane toplayabilmişim bi tek yarışmalarına bakıorum ondan da bişi çıkmadı ya nesysearkadaşlar altın hep çıkıyor da Esra abla bu konuda gerekli çözümleri yapıyor ve artık bir daha bozulmayacak..Sİz altın toplamaya devam edin çok yakında çok güzel cd ve dvdler koyulacakmış :-)cd ve dvd ler kaç puan olcakmış bide altın topplamak zormuş gercekten güvenlik kodu felan soruyo bide sayfayı 6-7 defa yenilemek gerekiyorMiasla konuştum sorunları çözeceğini dile getirdi..Cd ve Dvdler için şunu demeliyim ki kalitesine göre değişiyor ve en iyi Cd ve dvd 3500 normal seviyedekiler 2000 puan oluyor..Puan toplamanın yöntemini bir arkadaş açıklamış önceki sayfalardan bakarsan öğrenebilirsin..İyi kampanyalar..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende zaten altın maltın yok şu ana kadar 11 tane toplayabilmişim bi tek yarışmalarına bakıorum ondan da bişi çıkmadı ya nesysearkadaşlar altın hep çıkıyor da Esra abla bu konuda gerekli çözümleri yapıyor ve artık bir daha bozulmayacak..Sİz altın toplamaya devam edin çok yakında çok güzel cd ve dvdler koyulacakmış :-)cd ve dvd ler kaç puan olcakmış bide altın topplamak zormuş gercekten güvenlik kodu felan soruyo bide sayfayı 6-7 defa yenilemek gerekiyorMiasla konuştum sorunları çözeceğini dile getirdi..Cd ve Dvdler için şunu demeliyim ki kalitesine göre değişiyor ve en iyi Cd ve dvd 3500 normal seviyedekiler 2000 puan oluyor..Puan toplamanın yöntemini bir arkadaş açıklamış önceki sayfalardan bakarsan öğrenebilirsin..İyi kampanyalar..buldum saol böyle yazıyor arkadasım operayı indir yükle daha sonra görünümden resim resimdende resimleri göstermeyi sec 5 tane sekme ac ana sayfanıda Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin yap sürekli yenile bonus geldikcede tıkla bu kadarr inşallah işe yarar 2 saattir tıklıyorum anca 50 puan yapabildim