evt sonunda ama bu para toplaması cok gıcık yav anahtarlık için bile 500 tane anahtarlıga degmezki o kdr emek
öyle ama napıcan işte. bende 2000 topladım. şapka siparişi verdim. sırada anahtarlık var. tshirtler çok puan ya o kadar bekleyemiom

hayırlı olsun o zmn şimdiden
evt tshirtler cok puan şapka en mantıklısı
saolasın. aslında hırs yapıp 2 tshirtü de almak istiyorum ama. bakalım. ya bu işi grup kurarak halledebilirmiyizki? her hafta 1 kişi için çalışırız. mesela her hafta 1 kişiye 2 tshirt kazandırırz. günün saatlerini paylaşıp hesabından girip puan topluycaksın. gece oturan gece giricek. gündüz oturan gündüz puan topluycak. hem daha kısa sürede imece usulü

nası fikir?
vlla fikir süper aslında

kim online ise o girer toplar paraları deneyebiliriz isterseniz
saolasın. aslında hırs yapıp 2 tshirtü de almak istiyorum ama. bakalım. ya bu işi grup kurarak halledebilirmiyizki? her hafta 1 kişi için çalışırız. mesela her hafta 1 kişiye 2 tshirt kazandırırz. günün saatlerini paylaşıp hesabından girip puan topluycaksın. gece oturan gece giricek. gündüz oturan gündüz puan topluycak. hem daha kısa sürede imece usulü
nası fikir?
Süper olur bence şuan bende 80 var çok kasamıyorum
katılcak arkadşları toplayalım o zmn

251 de bende
arkadaşlar valla ben varım. ayrı bir alan açıp katılacakları orada toplayabiliriz.
evt olabilir ben varım

umarım 1 sorun teşkil etmez forumda.
Bu grubu herkes göremez arkadaşım....