0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbaşkalarına kolayca çamur atmayı bilirler amahileci konuşup durma ben sana hileci derken bu forum oyununda yaptığın hileden bahsetmiştim ama pinball oyunu içinde aynı şeyi söylerim hile yapmadığını sana iftira attığmızı söyleyip duruyodun madem hile yapmıyodun da hani sıralamaya 300binli 400 binli puanlarla girdiğin yerin nasıl olduda sildler puanını HİLECİ işin güçün üç kağıt Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBurada işe yarar puanım herhalde ama kaydetmiyooo türkiyeyii galibaaa gıcıkkkk 848850 Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin kaydetmiyomuş yazık sana
başkalarına kolayca çamur atmayı bilirler ama
Burada işe yarar puanım herhalde ama kaydetmiyooo türkiyeyii galibaaa gıcıkkkk 848850 Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
burcu bu bahsedilen yöntem hile değil, resimleri kapadığımız için sayfa yenilenmesi daha hızlı oluyor, zaman kazanılmasını sağlıyor o kadar.
Hilesini bulamasam da yeni bir teknikle 1 haftada 4000 yapabildim..Çok şükür dün gece de siparişimi verdim hehe:D Bu arada günlük 2-3 saat ayırmak gerekiyor..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHilesini bulamasam da yeni bir teknikle 1 haftada 4000 yapabildim..Çok şükür dün gece de siparişimi verdim hehe:D Bu arada günlük 2-3 saat ayırmak gerekiyor..Yeni teknik derken sayfa yenilemekten farklı bir şey herhalde