Gönderen Konu: Vodafone Faturasız’da Yükledikçe Çekiliş Hakkı Kazanın!  (Okunma sayısı 1862 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yeumyang

• Acemi Kampanyacı
  • **
Vodafone Faturasızlar, 15 Mart – 14 Nisan tarihleri arasında yapacakları her 5TL yükleme için 1 adet çekiliş hakkı kazanıyor, 1 BMW1.18 ve 100 iPhone 6s’den birini kazanma şansı yakalıyor. 18 yaş ve üzeri tüm faturasız bireysel Vodafone aboneleri çekiliş kampanyasına katılabilir.

1 adet BMW 1.18i
100 adet iPhone 6s

Kampanya 15 Mart- 14 Nisan tarihleri arasında 18 yaş üzeri ve Vodafone çalışanı olmayan tüm aktif bireysel faturasız aboneler için geçerlidir.

• Aboneler, 15 Mart- 14 Nisan tarihleri arasında yapacakları her 5TL yüklemede 1 adet çekiliş hakkı kazanır. Bu kapsamda, tek seferde 15 ve ya 17 TL yüklemeler için 3 hak; tek seferde 20 ve ya 22TL yüklemeler için 4 hak; tek seferde 25 ve ya 27TL yüklemeler için 5 hak; tek seferde 30 TL yüklemeler için 6 hak; tek seferde 35 TL yüklemeler için 7 hak; tek seferde 40 TL yüklemeler için 8 hak; tek seferde 50 TL yüklemeler için 10 hak; tek seferde 100 TL yüklemeler için 20 hak kazanacaklar. Bu yüklemelere ek olarak aboneler, 5 TL’lik Haftalık Paket (500MB veya 100dk ve a 500 SMS) yüklemesi yapmaları durumunda da 1 çekiliş hakkı kazanırlar.   
 Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Denizler imparatoru

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
14 ünde yukledim :(
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
Ben de bugün yükleyince çekiliş hakkı diye mesaj geldi de öylelikle tesadüfen öğrendim. Buymuş demek ki. :)
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı lavinya

• Usta Kampanyacı
Bende bugün tesadüfen yükleme yapınca öğrendim kampanya süresi oldukça sınırlıymış kaç katılım olacak merak ettim...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Üye olmak isteyenler için referans kodu

Çevrimdışı kemaldogru

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Vodafone Faturasız’da Yükledikçe Çekiliş Hakkı Kazanın!
« Yanıtla #4 : 03 Nisan 2016, 17:30:26 »
rahat 20 mılyon olur