Balca geçmiş olsun. İnanki; Yorumları okurken aklıma gelen ilk arkadaşlardan biri sendin. Çok geçmiş olsun. Benimde Ankara gidince çok kullandığım bir duraktı..Askerliğimide Genel Kurmayda yaptım yani hesap et...Milyon defa geçtiğim ve Halam ve teyzemlere giderken kullandığım bi duraktı.Kumru Sokak Patlamasını da teyet geçen biri olarak seni çok iyi anlıyorumm.MTA da çalışan geccecik bir hemşehrimizide patlamada vefat etti. Ulusca başımız saolsun.Geçmiş olsun.
Hocalar öğrencilere patlama anında binalarda iseniz " camlardan uzak durun, başınızı kollarınızın arasına alın ellerınızı kıtleyın" dıye önerılerde bulunuyor daha bunun ötesı yok! Ben Kışlalı patlamasında yakınımızdaydım ev yarıldı sandık, Merasim Sokak'ta ise gürültüyü iyi duyduk ama sonrası çok acıydı. Bu ise direk 50 m! Meşrutiyet'te Kök Çarşısı'ndayız düşünün. İniyoruz, biraz yürüyoruz karşıya geçiyoruz geçtiğimiz yer Esertepe durakları. Yani Etlik durakları. Yanı 163 durağı,Ümitköy, bir yanı Altınpark durağı... Duran taksiciler, fıskıyelerin dibinde oturan sevgililer, Çevik kuvvet ekibi, dibinde çiçekçiler,karşısı YKM. Tam karşısı Kızılay AVM! Kalp diyor ya Japon sanatçı. Çok acı...Doğru çok acı bir kalp.
Patlama oldu ben evdekileri aradım halamları aradım üstüne kimsenin haberi bile yoktu. Aradan 10 dk geçiyor pıt pıt dökülüyor haberler. Banane medya kimi nasıl yazdı! Benim ödüm koptu, bugün Kızılay'ım kapalıydı, dolmuşçular ağrına gide gide Güvenpark'ta çalışmaya devam etti.
Acım çok büyük. Keyifsizim...