Gönderen Konu: Diyabetik şeker kullanan  (Okunma sayısı 1937 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
Diyabetik şeker kullanan
« : 10 Mart 2016, 12:55:53 »
Diyabetik tatlandırıcı kullanan varsa ne kullandığı ve nerden aldığı hakkında fikir verebilir mi annem şeker hastası süsslü kullanıyor önerilerinizi rica ediyorum

perishan

• Ziyaretçi
Ynt: Diyabetik şeker kullanan
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2016, 13:02:01 »
Canderel Stevia (yeşil renkli paket) cep paketi ve kavonozda toz formunu kullanıyoruz biz. Sakkarin ve sortibol ile Asesülfam potasyum içerikleri olanlar idrar kesesi ve idrar yolu kanserlerini tetikliyor tatlandırıcıların, aman dikkat.
Ayrıca, tatlandırıcların aşırı tüketimi bağırsak düzenini etkiliyor, ishal ve dışkıda yumuşama ile su kaybı artıyor, bu da kardiyak ritmi, tansiyonu ve böbrekleri etkiliyor, mümkün oldukça az kullandırın. İnsüline bağımlı diabet hastası ise tavsiyem stevia içerikli olanlar, vücuda minimum yük bindiriyor.

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2016, 13:11:26 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Canderel Stevia (yeşil renkli paket) cep paketi ve kavonozda toz formunu kullanıyoruz biz. Sakkarin ve sortibol ile Asesülfam potasyum içerikleri olanlar idrar kesesi ve idrar yolu kanserlerini tetikliyor tatlandırıcıların, aman dikkat.
Ayrıca, tatlandırıcların aşırı tüketimi bağırsak düzenini etkiliyor, ishal ve dışkıda yumuşama ile su kaybı artıyor, bu da kardiyak ritmi, tansiyonu ve böbrekleri etkiliyor, mümkün oldukça az kullandırın. İnsüline bağımlı diabet hastası ise tavsiyem stevia içerikli olanlar, vücuda minimum yük bindiriyor.

çok teşekkür ederim Perihan hanım en uygun nerden alabiliriz

perishan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 10 Mart 2016, 13:15:59 »
Genelde heryerde fiyatı aynı, ben Migros'tan alıyorum,ürün sirkülasyonu hızlı diye, ama eczanelerde de var. İnternetten almanızı tavsiye etmem, çakma gönderebilirler. Son kullanma tarihine mutlaka dikkat edin, özellikle tablet formundakini sallayıp şıkırdadığını duyun, nem almışsa ses vermez ve nemliyse tablet ambalajın alt deliğinden de çıkmaz, sinir eder.

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 10 Mart 2016, 13:20:18 »
Genelde heryerde fiyatı aynı, ben Migros'tan alıyorum,ürün sirkülasyonu hızlı diye, ama eczanelerde de var. İnternetten almanızı tavsiye etmem, çakma gönderebilirler. Son kullanma tarihine mutlaka dikkat edin, özellikle tablet formundakini sallayıp şıkırdadığını duyun, nem almışsa ses vermez ve nemliyse tablet ambalajın alt deliğinden de çıkmaz, sinir eder.

çok teşekkür ederim

perishan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 10 Mart 2016, 13:30:52 »

çok teşekkür ederim

Rica ederim :)  ilaç düzenine, genel beslenmesine ve sağlığına dikkat ederseniz diabetle yaşamak  daha kolay olacaktır hem hastanız hem de sizler için, geçmiş olsun.

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 10 Mart 2016, 14:14:19 »

çok teşekkür ederim

çok sağolun Perihan hanım

Rica ederim :)  ilaç düzenine, genel beslenmesine ve sağlığına dikkat ederseniz diabetle yaşamak  daha kolay olacaktır hem hastanız hem de sizler için, geçmiş olsun.

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 10 Mart 2016, 15:40:49 »
ne kadara alıyorsunuz migrostan ?
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 10 Mart 2016, 17:43:42 »
İnternetten baktım 100 lü tablet 15 TL, biz süssli marka 1000'li 10TL ye alıyoduk pahalı geldi 100 lü de bir ay gitmez bile