0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen doldurdum arkadaşlar. İş tele de evi yazdım. Adres satırında ilk ve son karakter boş olmamalı dedi, ona da dikkat edin.joyucel teşekkürler, senin verdiğin linkle doldurabildim adresi boşluk bırakmdanmı yazacaz
Ben doldurdum arkadaşlar. İş tele de evi yazdım. Adres satırında ilk ve son karakter boş olmamalı dedi, ona da dikkat edin.joyucel teşekkürler, senin verdiğin linkle doldurabildim
İş teli de doldurdum bu sayfa çıktı crn_knk :UsernameCeren :NameKınık :Surname1990**** :BirthDate*****@hotmail.com :Email:PromosyonNameBilgileriniz tarafımıza eksik ulaştı, lütfen tekrar deneyiniz!..Promosyon Name kısmı eksik görünüyo ama onu sormuyo ki,tekrar denedim yine aynı şeyi diyo ,adresi bilgileri kontrol ettim boşluk eksik yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİş teli de doldurdum bu sayfa çıktı crn_knk :UsernameCeren :NameKınık :Surname1990**** :BirthDate*****@hotmail.com :Email:PromosyonNameBilgileriniz tarafımıza eksik ulaştı, lütfen tekrar deneyiniz!..Promosyon Name kısmı eksik görünüyo ama onu sormuyo ki,tekrar denedim yine aynı şeyi diyo ,adresi bilgileri kontrol ettim boşluk eksik yok arkadaşlar sistem yogun oldugu için sorun çıkartıyor sanırım, yılmak yok denemeye devam ayrıca e-kolay üyeliği şartı olabilir!!!