Aradım da sormayın.Ya internet sitesinde herşey var siz sadece faxlayın dedi kapattı alel acele.Neresiydi konustugum yer onuda bilmiom.Nette procter in telefonu 216 li ya neys ebakalım.Ben 2 tanesinini bilgileri deiştirip öyuzunu göndercem bugun içinde.. diğerinide riske atcam gelmezse gelmesin.
Mail gelmedi bana,gelmeyen maile karşılık neden kimlik fotokopimi yolluyayım ki?Ve mail gelmeyenler neden bu kadar heycan yapıyorsunuz anlamadım ki?Var ki bir bildikleri bazı kişilere mail atmışlar.
Aradım da sormayın.Ya internet sitesinde herşey var siz sadece faxlayın dedi kapattı alel acele.Neresiydi konustugum yer onuda bilmiom.Nette procter in telefonu 216 li ya neys ebakalım.Ben 2 tanesinini bilgileri deiştirip öyuzunu göndercem bugun içinde.. diğerinide riske atcam gelmezse gelmesin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu reklam ajansına vermişler senin konuştuğun yer burası diazem kesin sekreterle konuşmuşsundur ama bence o çaycı bilmiyor hiç birşey
bir an evvel gelse sabırsızlanıyorum
ben aramıştım telefonla pazartesi yolluyacağız demişti. Yarını bekliyorum
inşallah yaa hemen gelsin teşekkürler bilgi için
ben kendimin sağlık karnesinin öünü gönderdim umarım olur onun fotokobisi vardı umarım 3 kuruş için başımıza birşey gelmez