ben bi keresinde bedavası vardı görümcemin belki 100 kere arayıp alo dedim kapattım
meğerse sonradan siteye girdiğimde aynı numaradan günde üç defa kontür geliyor muş buna dikkat et emi kuzum
ben 5 diye biliyorum o yüzden 5 yazdım

3 de olabilir

ama sanki ben 5 diye okumuştum eski,den şimdi değil ilk çıktığında ama yanlışta okumuş olabilirim tabiki ...
bir günde aynı kişiden 3, toplamda en fazla 5 kontör kazanılıyormuş. demin baktım.
bir günde aynı kişiden 3, toplamda en fazla 5 kontör kazanılıyormuş. demin baktım.
demekki benm 5 aordan aklımda kalmış
iyiymiş o zaman
peki tonlakazandan gelenler bitince dakikada kaç kontör gidiyo?
Kampüssellir ile konuşursan hediye kontörün bittikten sonra hiç bir uyarı gelmiyor eğerki konuşmaya devam edersen dakikasına 1 kontör düşüyor yani 10 dk 1 kontör olayı devreye girmiyor. Buda turkcell in yeni hırsızlık yolu
evet yani böyle olması kötü. dakikaya çok dikkat etmek gerekicek, bi de o sırada karşıdakine de iki saat açıklama yapmakta gerekicek ama neyse artık
evet yani böyle olması kötü. dakikaya çok dikkat etmek gerekicek, bi de o sırada karşıdakine de iki saat açıklama yapmakta gerekicek ama neyse artık 
Boşver açıklamayı süreye bak dakikası dolunca pat kapat sonra tekrar ararsın 10 dk konuşursun pardon kapandı falan dersin
yapamam ki ben öyle

tabi çok samimi olduğum birisiyse belki
ya arkadaşlar bende tonla kazana üyeyim ama geceleyin turkcelden bilgilerimi güncelleyip 100 kontür kazandım bu gece 23_59 da hepsi silinecek annemin telefonda tonlakazan'a üye ben bu turkcelden gelen bedava kontürler ile anemi arasam 2-3 saniye açık tutsam kapatsam

acaba annem tonla kazandan hediye kontür kazanırmı

bilgisi olan varmı