Pantene'in sizin için hazırladığı anketimize katılın, #PanteneSaçı projesinin bir parçası olma ve deneme ürünü kazanma şansı yakalayın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bundan önce de bir pantene kampanyası vardı sanırım,burda sonuçlanan bir kampanya görmedim.
bundan önce de bir pantene kampanyası vardı sanırım,burda sonuçlanan bir kampanya görmedim.
Bu yeni sanırım. Geçen hafta bu siteden bana ariel ve fairy paketi gönderdiler. Belki İstanbul dışına gönderim yapmıyor olabilirler, onu bilemiyorum.
Ariel paketi bana da geldi.
İstanbul dışı seçeneğini işaretleyince "lütfen kullandığınız Fairy ürününü seçiniz" diyor
zaman kaybi bir site uzak durun bedavadan üyelik kazaniyor
Zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum.
Buradan belli aralıklarla ürün gönderimi oluyor. En son geçen hafta iki ayrı kolide Fairy ürünlerini teslim aldım. Kampanyacı için takip etmek önemli. Takip edilince ve biraz emek de harcanınca sonuç ve kazanç oluyor.
EverydayMe'de gelen ürünleri değerlendirmek, yorumlama yapmak, tavsiye etmek, blogda paylaşmak... Bunlar da bedava ürün gönderimine katkı sağlayan faktörler...
Emeksiz hiçbirşey olmadığı gibi..
Bende zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum ps4 kazandım geçen yıl çok şükür ilk büyük hediyem
benim everydayme den kazandıklarımı saysam zaman kaybı mı para kazancımı artık şok mu olursun bilemicem
İlk zamanlar daha düzenliydi. Kazanan listeleri vs. Numune vs. hepsi organize idi. Şimdilerde yarışma ne zaman açıklanıyor belli değil, kim kazanmış bir liste yok. Numune desen kapaktan başka yok.