NASIL ÇALIŞIR?Aslında son derece basit. İnternette geziniyorsanız, neden bu sayede güzel ödüller kazanmayasınız? GfK bunu mümkün kılıyor!
NE TÜR ÖDÜLLER ALABİLİRİM?GfK Mobile Monitor yazılımını akıllı telefonunuza ve/veya tabletinize kurarak ve 30 gün boyunca aktif tutarak bir defaya mahsus olmak üzere giriş puanı kazanırsınız! Yetmedi mi? Mobile Monitor uygulamasını kullanmaya devam ederek her bir cihaz için haftalık ayrıca haftalık puan kazanabilirsiniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Bunu deneyen varmı acaba tavsiyeleriniz nelerdir ?
ben deniyorum 4 - 5 yıldır sisteme üyeyim
mobile monitör uygulaması var cep telefonunuza indiriyorsunuz arka planda sürekli çalışıyor(şarj ömrünü düşürüyor)
web tarayıcısından hani sitelere ne sıklıkla girildiğini kontrol eden bir sistem ( 2015-2016 yılı verilerilene göre en çok tıklanan forum sitesi gibi sonuçların çıkarıldığı sistem )
ayrıca başka uygulamalaruda var şirketin
ben deniyorum 4 - 5 yıldır sisteme üyeyim
mobile monitör uygulaması var cep telefonunuza indiriyorsunuz arka planda sürekli çalışıyor(şarj ömrünü düşürüyor)
web tarayıcısından hani sitelere ne sıklıkla girildiğini kontrol eden bir sistem ( 2015-2016 yılı verilerilene göre en çok tıklanan forum sitesi gibi sonuçların çıkarıldığı sistem )
ayrıca başka uygulamalaruda var şirketin
Kayda değer bir kazancı var mı?