0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin8 tane sepete atınca Toplam Tutar 196,00Sepet İndirimi -98,00Migros CRM Dip Indirimi -12,25 Sepet Toplamı 85,7529 ŞUBAT KAMPANYASI dahilinde 24,5 düşmesini beklerken 12,25 TL düşüyor.2 (yani 4) Omo sıvı alsam; 2 de başka ürün alsam; gene en düşük mü düşecek ki? sanal markette deneme yapınca günlük hakkım kaybolur mu ki ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin8 tane sepete atınca Toplam Tutar 196,00Sepet İndirimi -98,00Migros CRM Dip Indirimi -12,25 Sepet Toplamı 85,7529 ŞUBAT KAMPANYASI dahilinde 24,5 düşmesini beklerken 12,25 TL düşüyor.
Bebek bezi bakan arkadaşlar: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfiyatları bilmiyorum, kıyaslayın isterseniz...
az önce mağazadan 2 adet 600 ml aynı renk elidor şampuan ile 4 ürüne tamamladım.hem şampuanın 2.si %50 düştü hem de 4. en düşük fiyatlı ürün düştü.saldırın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaz önce mağazadan 2 adet 600 ml aynı renk elidor şampuan ile 4 ürüne tamamladım.hem şampuanın 2.si %50 düştü hem de 4. en düşük fiyatlı ürün düştü.saldırın diğer ürünler de şampuan mıydı
şeker, süpriz yumurta, peynir stoğu tamam
Polonez kangal 4 al bir öde oluyordu fena kaçırdım