Gönderen Konu: Dankek 8Kek  (Okunma sayısı 5137 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı karatren57

• Yeni Kampanyacı
  • *
Dankek 8Kek
« : 23 Şubat 2016, 20:36:04 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Katılım koşullarını yazamadım kusura bakmayın tablette kopyalamıyor  ;)

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
Ynt: Dankek 8Kek
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2016, 14:16:56 »
sanırım site kopyala yapıştır yapmaya izin vermiyor ama kısaca yazacak olursam

23/02/2016 da balayıp 23/03/2016 da bitecek
30/03/2016 da açıklanacak.
Videoyu dinlerken her 8 kelimesini duyunca kek butonuna her kek kelimesini duyunca da 8 butonuna basmanız lazım.
toplamda en az 5 kere doğru butonu basan kişi bir çekiliş hakkı kazanıyor.
toplamda 50 çekiliş hakkı var fazla oynamaya gerek yok o yüzden oynadıkça not edin kaç tane olduğunu bence.
zira kaç hakkınız var bakamıyorsunuz.
toplamda 100 kişiye çekiliş sonucu hediye paketi yollayacaklar.
bol Şans
Toplumsal Değerlerimiz İçerisinde Yaşamaya Çalışıyorum Ama Yaşayamıyorum

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2016, 15:02:59 »
8 dedin mi kek kek dedin mi 8 kampanyası, Yıldız Holding A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Kampanya, Türkiye genelinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin web sitesi aracılığıyla düzenlenmektedir.
Kampanyaya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin web ve mobil sitesi üzerinden herkes ücretsiz olarak katılabilir.
Kampanyada kullanıcılar, web sitesi üzerindeki hikayeleri dinler, hikayede “8” kelimesi geçtiği an “Kek” butonuna, “Kek” kelimesi geçtiği an “8” butonuna basar. Kullanıcılar hikayenin sonuna kadar bu işlemleri gerektiği kadar tekrarlar, kayıt formunu eksiksiz doldurarak gönderir. Sonuna kadar oynanan her hikayede en az 5 kez doğru butona basan kullanıcılar bir çekiliş hakkı kazanır. Bir kullanıcı kampanya süresince sadece bir hediye kazanabilir. Kullanıcılar kampanya süresince en fazla 50 çekiliş hakkına sahip olabilir.
Kampanya, 23.02.2016 tarihinde başlayacak ve 23.03.2016 tarihine kadar devam edecektir. Kampanya sonunda gerekli koşulları yerine getiren ve çekilişle seçilen 100 kişi; 8Kek ürün paketlerinden birini kazanacaktır. Kazananlar 30.03.2016 tarihinde Dankek 8kek facebook sayfasından duyrulacaktır.
Katılımda sunulan kimlik ve adres bilgilerinin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Katılımda, kazanan kullanıcıların gönderdiği adres bilgileri esas alınır. Ödül kazanabilmek için katılımcının kişisel ve iletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak göndermesi zorunludur.
Kazanan yarışmacıların hediyeleri, Yıldız Holding A.Ş. tarafından katılımcıların kampanyaya katılırken verdikleri adrese kargo ile gönderilecektir. Yanlış, hatalı veya yetersiz/eksik adres veya adreste bulunmama gibi sebeplerden dolayı teslim edilemeyen hediyeler üzerinde, kargo firmasından Yıldız Holding A.Ş.’ye iade işlemi yapılır.
Ödülleri teslim alabilmek için, yarışma kayıtlarındaki bilgilerin doğruluğunun ispatı amacıyla, üzerinde TC kimlik numarasının bulunduğu geçerli bir nüfus cüzdanının ibrazı istenilebilir. Kimlik ibraz etmeyen katılımcılar ödül kazanmış olsalar bile diskalifiye olarak ödül haklarını kaybedeceklerdir.
Yıldız Holding A.Ş. ve Manajans JWT ödülün açıklanmasında, katılım şart ve koşullarında olabilecek baskı ve dizgi hatalarından ya da yarışmanın düzenlendiği web sitesinde yer alan datalarda olabilecek eksik ve yanlışlıklardan sorumlu tutulamaz.
Yıldız Holding A.Ş. ve Manajans JWT katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.
Katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı Yıldız Holding A.Ş. ve Manajans JWT sorumluluk kabul etmez.
Yıldız Holding A.Ş. ve Manajans JWT çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez.
Yıldız Holding A.Ş.’nin kampanya şartlarını ve süresini değiştirme hakkı saklıdır. Yıldız Holding A.Ş. ayrıca, kampanyayı durdurma, sona erdirme ve süresini değiştirme hakkına sahiptir.
Yıldız Holding A.Ş. ve Manajans JWT bu kampanyaya katılan herkese kampanya ile ilgili ve ayrıca tanıtım amaçlı e-posta gönderim yapma hakkına sahiptir.
Site ve içeriğinin tüm hakları münhasıran Yıldız Holding A.Ş.’ye aittir.
Kampanyaya katılan herkes yukarıda geçen şartları okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı efem09

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 26 Şubat 2016, 01:22:36 »
kaç çekiliş topladığımızı nereden görüyoruz ve size form falan çıktımı bana çıkmadı da face ile bağlanmıştım ondan mı acaba

Çevrimdışı ormes

• Usta Kampanyacı
  • Facebook-İnstagram-Twitter = @brkdvnc
« Yanıtla #4 : 26 Şubat 2016, 10:31:03 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kaç çekiliş topladığımızı nereden görüyoruz ve size form falan çıktımı bana çıkmadı da face ile bağlanmıştım ondan mı acaba
Toplam çekiliş hakkımızı maalesef göremiyoruz. Normal kayıt olurken form doldurtuyor.
Katılmazsan kazanamazsın..
İnstagram'dan takip ederseniz sevinirim. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı EbuZeyd

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 04 Mart 2016, 09:22:18 »
facebook ile giriş yaptım yarışmaya katıldım sonunda çakiliş hakkı kazandın dedi bitti. form falan tekrardan doldurma sayfası yoktu. bakalım nooolcek :)

Çevrimdışı afife_alikaan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 30 Mart 2016, 19:15:35 »
8 mi kek mi derken bir kampanyamızın daha sonuna geldik arkadaşlar. İşte kazananlar listesi:
 Sinan KÖRÜM
Abdullah ÖZCAN
Ahmet TOPUZ
Akın TÜĞDÜR
Ali TÜĞDÜR
Alper TURHAN
Altuğ DÜZDİKER
Ayça AYDOĞDU
Aycan GÜNGÖR
Aykut ÜNAL
Aysel  ÖZÜBEK
Ayşenur SAVURAN